reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Ulka zabijeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja celowo niesprawdzałam wyniku!!!!!!!!!!!!!!

A partacze czy papidruhy (jak to mój brat mówi) to właśnie piłkarze ale właśnie mamy GOLAAAAAAAAA

Czesc dziewczyny juz jestem w domku. Maksymilian urodził sie w sobote 14 listopada o 20.45 wazył 3050 przez cc zaraz go zabrali bo miał kłopoty z oddychaniem oddali nam go po 2 dniach bo lezał w inkubatorze i miał antybiotyk . Ja natomoast miałam krwotok i lekarze stwierdzili mam dworozna maice i mamy sie ciesyc ze zyjemy no i oczywiscie zakaz kolejnych ciaz bo grozi to moja smiercia lub dziecka. Juz jestesmy w domu i jestem najszczesliwasza pod słoncem .W piatek mały do kontroli ale mam nadzieje ze bedzie oki. Mam dwoch synków.Zobacz załącznik 181481

Zobacz załącznik 181482

Zobacz załącznik 181483

Zobacz załącznik 181484

Zobacz załącznik 181487

Zobacz załącznik 181488
Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Cieszę się, że już wieczór. Czas na relaks po dniu pełnym maminych wrażeń. A to nasz kominek na dzień dzisiejszy: I Raduś:
P1040869.jpgP1040855.jpg
A wzorujemy się na tym (z pewnymi zmianami):
143004.jpg

5b52967923240717.jpg
francuska_postarzana_6_.jpg

Ostatnia edycja:
Kaka to ja też tak mam :-p

Agamir gratulacje!!!!!!!!

czarna super kuchnia
Gosiu a kominka to strasznie zazdroszczę.

Mały padł o 19 30, a ja razem z nim..... siedzę bo głupio pójść spać o 20..... A M właśnie wrócił i jeszcze skomentował mój obiad........:wściekła/y:

Hej mamuski Ja juz w domu Wrocilam o 20 :-)
G z Oli w szpitalu Oliwka zasnela troszke po 20 Zasnela spokojnie Wiec i ja spokojna Wogole za mamusia nie plakala Chwile pomarudzila i bawila sie z tata Ona jak G widzi to juz nikt sie nie liczy tylko G hihihi

Poczytam was chwile Ide sie wykapac Na spokojnie :-) Zjem I pewnie jeszcze raz zajze :-)

Kurna jak ja juz z Oliwka tesknie Masakra To bedzie moja pierwsza noc od jej urodzenia bez Niej No ale moze uda mi sie odpoczac :-)

reklama
Cześć wieczorkiem.
Bartek padł nam po 19.00 a w ciągu dnia spał prawie 3 godz!:cool2::cool2::cool2:
Słońce świeciło dziś u nas cały dzień, kurcze w połowie listopada tak ciepło!:-)
Takrze spacerek z przyjemnością odbyty:happy:

Dorotko teraz sobie wypoczywaj!!!:tak:
Aga synuś śliczny, zazdroszczę ci!;-)
Gosia kominek no no, nic tylko czekać na wieczorki:-p

Do góry