reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Czarna - bardzo fajna ta co się Twojemu M podoba. Jaki kolor?? czerwona?? ja jestem za tą.
Minisia - okład z piersi, Gondolier i M będzie zdrowy.

Widzę, że sporo imprezowych weekendów było na forum.... u mnie niestety impreza bez %.... grrrrr.

Miłego wieczorku.
taaa hihi gondolier:-D:-D:-D:-D

no a ja po zakupkach na mikolaja kupilismy dzieciom
Wiktorii kolczyki Hannah Montana, Buty High School Musical, i zestaw szkolny ołowek, tempreówka gumka itp tez HSM dorzuce slodycze i wsio
Mateusz zegarekBen10 , spodnie i koszulka (3f) hehe gre na xboxa
Werka garnuszek na klocuszek :tak:

ciekawe co ja dostane na mikolaja:-p:rofl2:
no a teraz pije kawke i odpoczywam :tak:
dzieci robia lekcje z j.polskiego ;-)zeby nie zapomnialy, mala sie bawi a tatus gra:-D

Dorka rozumiem cie z tym netem na szczescie ja juz sie nie mecze z nim:wściekła/y:

reklama
słuchajcie szukam kiecki na ślub co sądzicie o tej

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 48
Minisia ale dużo fajnych prezentów:tak: my kupujemy dla Karoli zestaw karaoke z HSM:tak:
Dorota to Oliwka dziś bardzo grzeczniuka;-)
Martynka ja też już "przerobilam" takie delegacje męża tyle, że u nas były dłuższe wyjazdy i już dziękuję, nigdy więcej:no:
Czarna ja też bym wybrała tę sukienkę co twój M:tak:
I ja się witam, byliśmy dziś na zakupach, kupilam Karolinie nowe spodnie do szkoły bo ze starych wyrosła, jutro dzieci mają wolne bo nauczyciele strajkują....
Lenusia po szczepieniu jak gdyby nigdy nic, wesola i ładnie się bawi, kupiliśmy dziś paluszki w polskim sklepie to tak jej się to chrupanie podoba że co chwilę przychodzi po następnego:-D
Robilam dziś placki ziemniaczane na obiad to całe dwa wciągnęła:szok:, mam nadzieję że nic jej nie będzie po smażonym.......
Dziś musimy wcześniej iść spać bo wczoraj się zasiedzieliśmy i zaspaliśmy rano:-D

porządki w szafie małego porobione, jak mi szkoda tych ciuszków, i tak popołudnie mineło na sprzątaniu i zabawą z młodym, potem jeszcze pogawędka z kumpelą ze studiów. Na dworze leje, wieje, leje.

Minisia - żeby dostać prezent trzeba być grzecznym, a Tobie co najwyżej rózga przysługuje.
Małaulka - to przy Karaoke koncerty będziecie mieć codziennie :-)

reklama
Witam
mam ogromną prośbę do wszystkich bb-mam, których dzieci uczęszczają do żłobka, lub przedszkola, a nie ukończyły jeszcze 3-go roku zycia.
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety-moich badań do pracy magisterskiej.
Pewnie niejedna z Was była w podobnej sytuacji, mam nadzieję, ze moja prośba spotka się ze zrozumieniem;-)
Z góry dziękuję za każdą wypełniona ankietę.

Pozdrawiam madzix

http://www.ankietka.pl/ankieta/31184...owa-matek.html

P.S. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość prywatną, z chęcia odpowiem na kazde pytanie.

Do góry