Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez przytylam 20 kg w ciazy,za to ciocia mojego meza,ktora w tym samym czasie byla w ciazy co ja,to miala ciaze zagrozona,cala przelezala,to przez caly czas przytyla 6 kg.....kurde,gdybym ja tak lezala,to pewnie bym ze 100 kg byla do przodu![]()
wczoraj sloneczko, 22 w cieniu a dzis? leje...... szaro , buro i ponuro, chyba sie zakopie pod koc jeszcze..
a jak u Was nastroje dzis poniedzialkowe???
ojjjj dziewczyny a ja mega przeziębiona....łeb zaśpikany...normalnie jak nie urok to..s..... wrrrr![]()

Też miałam kiepską, nieprzespaną noc...Byliśmy wczoraj na urodzinach u znajomych a nasz ciasteczkowy potwór na wszystkich imprezach odrabia deficyt słodyczowy. Nigdy jednak się jeszcze tak nie zdarzyło żeby zasłodziła się na umur, do wczoraj...haftowała na czekoladowo całą noc, teraz jest na cukierniczym kacu i twierdzi że nie chce słyszeć już o słodyczach...do nastepnego razu zapewne...
...noc nieprzespana.... a dzis w nocy nrzekał na ból brzucha...ja tez przytylam 20 kg w ciazy,za to ciocia mojego meza,ktora w tym samym czasie byla w ciazy co ja,to miala ciaze zagrozona,cala przelezala,to przez caly czas przytyla 6 kg.....kurde,gdybym ja tak lezala,to pewnie bym ze 100 kg byla do przodu![]()
zazdroszcze,Cześć z rana,
Rabbit zdrówka życzę!
Mi kiloski idą tylko w brzuch, ramiona, pośladki uda NIC kompletnie. Cieszy mnie to bo wyglądam zgrabnie. Zobaczymy jak w lecie będę wyglądać. Szkoda cyców, szkoda ale moje są żylaste więc i tak nieapetyczne, przynajmniej nie dla mnie, dla m tak![]()

. Właśnie umówiłam się na usg połówkowe i tak potem patrzę na kartę i jest 06.06.2011 godz. 16.00 śmiesznie 

zdrówka życzę