sivi
Fanka BB :)
Marti - mnie czasem coś zakłuje jak np. gwałtownie zmienię pozycjędzieciak jeszcze za mały aby mógł Ci coś uciskać ;-)
No nie wiem, mój lubi sobie poskakać po moim pęcherzu na przykład
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marti - mnie czasem coś zakłuje jak np. gwałtownie zmienię pozycjędzieciak jeszcze za mały aby mógł Ci coś uciskać ;-)
witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj trochę chłodniej, a ja dopiero niedawno z łóżka się zwlekłam. Znowu miałam całą noc nie przespaną- strasznie bolał mnie prawy bok pod brzuszkiem. Już sama nie wiem czy powinnam się tym martwić czy nie? w poniedziałek lekarz powiedział że jest wszystko ok i nie wie od czego są te bóle. Może to maleństwo mi coś ugniata?
chyba brata poprosze bo zrobi szybciej i dokladniej
wkurza mnie ostatnio ten moj maz, taki leniwy sie zrobil, ciagle mi dogaduje ze nic nie robie a w domu to chyba krasnoludki sprzataja, piora, prasuja i gotuja
kurcze też wam czasami maluch wejdzie w jakiś kąt i boli albo jak przyciśnie pęcherz to usiąść nie można tak kłuje ?
Marti1984 Ja czasami nie mogę się położyć na jakiś bok,bo mnie kłuje coś, albo mam wrażenie że mnie coś ciągnie strasznie![]()

ja właśnie kupiłam 2 gondole/foteliki do mojego wózeczka....nareszcie....się zdecydowałam na wózek...
aa ciuchy w H&M strasznie drogie...jakaś masakra żeby 3/4 spodnie letnie kosztowały 124zł na pare miesięcy...wole połazić po ciuchlandi albo poszukać używek na necie....bo szkoda kaski.....
ja ma wózek jeszcze po Smarkatej, nie będę kupowała nowego
ja miałam w zeszłym tyg grypę jelitową
no wlasnie taki lumpek. ciuchy raczej dla starych bab, ale mozna znalezc czasem cos ladnego.
a lozeczko masz po Szymonku? bo ja nie wiem gdzie kupic. ceny tu mnie zabijaja
w lozeczku spi jeszcze,ale w wakacje chcemy go przeprowadzic,to nowe lozko dostanie...zreszta jakby nie chcial to mam ta kolyske na poczatek