Ivi1
Fanka BB :)
Ja tez czuje sie grubasna, nawet male dzieci mowia ze Ivi ma wielkie cycki, wyroslam ze wszystkich stanikow
dupe mam jak szafa, i na dodatek lekarz mi zwraca uwage ze przytylam i mam malo czerwonych krwinek, wiec musze jesc tone miesa, ktorego wcale a wcale mi sie nie chce
, jednoczesnie mam nie tyc
ratunkuuuuuu...
Nawet przyszlo mi do glowy przejsc na jedyna diete jaka umiem utrzymac - czyli jesc praktycznie zero, ale potem pomyslalam o moim malym skarbie i stwierdzilam ze kij w oko lekarzowi, niech mnie nawet nie prowadzi skoro mu sie moja waga nie podoba, wazne zeby moje malenkie slonce zdrowe bylo
Czy wy tez tak macie, ze juz sie nie mozecie doczekac na malenstwo i sobie z nim czasem gadacie o dupie marynie?
dupe mam jak szafa, i na dodatek lekarz mi zwraca uwage ze przytylam i mam malo czerwonych krwinek, wiec musze jesc tone miesa, ktorego wcale a wcale mi sie nie chce
, jednoczesnie mam nie tyc
ratunkuuuuuu...Nawet przyszlo mi do glowy przejsc na jedyna diete jaka umiem utrzymac - czyli jesc praktycznie zero, ale potem pomyslalam o moim malym skarbie i stwierdzilam ze kij w oko lekarzowi, niech mnie nawet nie prowadzi skoro mu sie moja waga nie podoba, wazne zeby moje malenkie slonce zdrowe bylo

Czy wy tez tak macie, ze juz sie nie mozecie doczekac na malenstwo i sobie z nim czasem gadacie o dupie marynie?