Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Babeczki,
Dziś pogoda u mnie taka sobie ale to dobrze chociaż wieczorkiem wybieramy się na grila nie chce mi się za bardzo no ale to dobrzy znajomi trzeba iść
Asionek- wiem że ci smutno kochana wierzę ale masz zawsze nas ;-)
A moja mała już tak 3 dzien kopie mnie tak dziwnie jakoś jakby w dół brzucha w tyłek gdzie ona się umieściła to ja nie wiem......![]()
My tez mamy dzis grilla, a jutro idziemy na KacVegas 2, a pomiedzy przyjemnosciami sprzatanko i zakupy.
Milego weekendu wszystkim![]()
Hej hej ale mam dzis dolo od rana chodze i placze nawet nie wiem o co.Mloda mnie rozsmiesza jak moze a ja nie umiem ukryc lez bo glupie same leca.Szkoda mi jej bo widze ze jej tez smutno.
Na dodatek na urodzinki do kolezanki mam isc.Brzuch mnie boli jak jasna cholera wiec wolala bym w lozwczlu lezec a nie z 4 pietra schodzic.Ale musze isc bo ostatnio jakos scielam sie z jej facetem i nie gadamy wiec jak nie przyjde to pewnie pomysla ze sie gniewam a to nie prawda.I normalnie nie wiem co zrobic.Jak nie pojde to pewnie juz calkiem sie miedzy nami pokicka a tego bym bardzo nie chciala bo bardzo malo przyjaciol tu mamy a z drugiej strony sie boje.Glupia sytuacja.![]()
Hej witajcie dzisiaj
Czytałam gdzieś, że kobieta kochała się z mężem blisko terminu porodu i po półgodzinie od igraszek odeszły jej wody płodoweWięc sex jest dla tych, którym termin minął, a chciałyby już. Zamiast kroplówki przytulanki z mężem:-)

Ale tak sobie mysle ze ma jakis urok taka niezaradnosc
Do domu gości nie przyjmuję jeszcze bo syfek cały czas jest , w sensie pudła, torby itp, tylko teście przychodzą. Dziś mi taka babka uprała wykładzinę, stówkę wzięła ;/ ale widać różnicę.
W ogóle tyle co ja słodyczy wpierdzielam to mnie szok bierze! Co normalnie nie przepadałam, to teraz czekolada to mój najlepszy przyjaciel.
A małż mi nie pomaga, też słodzi
ciekawe ile do października mi przybędzie jak tak będę słodzić 
niby tak jest , ale czytalam duzo i gadalam z ciezarnymi i jakos zadnej z nich nie pomogl ten sex na wywolanie porodu ... jak male nie bedzie chcialo wyjsc to nie da rady go tak latwo wykurzyc)