reklama

Październik 2011

Hej,

kurcze co to za dzień beznadziejny że u każdej coś :-( ja też mam humor taki sobie, cały dzień parno duszno i zmęczona strasznie wróciłam do domu. Do tego wczoraj caaaały dzień miałam zgagę, rano sie obudziłam ze zgagą i mi tak na żołądku ciężko do tej pory ehh :-(
Atram leć perło na emergency, tym bardziej że miewałaś problemy! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Rudson a może to trzydniówka? Albo profilaktycznie daj mu coś na robactwo?? Zdrówka duuużo, spotkamy się w lipcu może ;)
Sylwia, ty pewnie w podróży, spokojnego lotu i czekamy na wieści!

mi włosy rosną szybko (jak na chłopca?? hehe) pod pachami nie nadążam golić, u mnie znów owocowo, kupiłam po drodze czereśnie i mama mi dała jagód. Kiedy ja jagody jadłam, z 5 lat temu :szok: Jagodzianki będę z teściową robić, zapraszam :tak: A z czereśni kompoty wyczarujemy..

aha i kupiłam poduszkę, czekam na kuriera.. tak chwaliłyście że się nie mogłam powstrzymać :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie dziś u każdej coś :-( mam nadzieję ,że jutro u każdej z Was będzie duuużo lepiej i humorki wrócą &&&&&&... Ja zaś jakiegoś dołka złapałam, przez te pokazy lotnicze, a miałam dziś z dziećmi iść, ale coś mi mówiło ,że tam coś się wydarzy eh... :-( Za to koleżanka mimo ,że z nią nie poszłam to poszła sama z dziećmi i wróciła roztrzęsiona, ja zaś oglądałam cały czas na żywo na tvn24 i polsat news... Jakiś dziś pechowy ten dzień...:-(

oh bosz malutka dobrze że nie poszłaś, swoją drogą pare lat temu w Radomiu też coś na pokazach się stało.

ide sie kąpać, niech sie ten dzień wreszcie skończy, dobrej nocki :)

witajcie ciężarówki :)
ja dzisiaj byłam prawie cały dzień na zakupach dla maleństwa. Zakupy się udały i jestem prze szczęśliwa (gorzej będzie jak się okaże że to jednak chłopiec). szczegóły zakupów na właściwym wątku, a teraz zabieram się za nadrabianie zaległości

witajcie ciężarówki :)
ja dzisiaj byłam prawie cały dzień na zakupach dla maleństwa. Zakupy się udały i jestem prze szczęśliwa (gorzej będzie jak się okaże że to jednak chłopiec). szczegóły zakupów na właściwym wątku, a teraz zabieram się za nadrabianie zaległości

cieszę się że chociaż jedna z nas miała fajny dzień :tak:

oh bosz malutka dobrze że nie poszłaś, swoją drogą pare lat temu w Radomiu też coś na pokazach się stało.

ide sie kąpać, niech sie ten dzień wreszcie skończy, dobrej nocki :)

Dokładnie, stale coś się dzieje na tych piknikach, powinni zaprzestać robić te pokazy, potem ludzie koszmary mają w nocy... Dwa lata temu też spadł u nas na pokazach samolot ale na lotnisku, wtedy nic groźnego się pilotowi nie stało, ale od tamtej pory postanowili latać nad wisłą, co widać było gorsze w skutkach, 20 minut pod wodą...

ja się już kobietki na dzisiaj żegnam bo z nóg padam, a jutro chcę jeszcze trochę rzeczy dla maleństwa na allegro dokupić, więc pół dnia przed kompem spędzę :)

miłego wieczorku a raczej nocki życzę :*

ale u nas strasznie wieje brrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry