reklama

Październik 2011

Rudson znam ten bol.Jak u mnie zarazali sie pokolei jeden od drugiego ,to ja tygodniami nie spalam.
Ale co mnie szokowalo ,to mialam sile zeby kolonich skakac.Dopiero jak szli do przedszkola to ja odsypialam.I przez tydzien nic nie robilam.

reklama
Hej i ja sie witam. U mnie maz sie tak z rana zrywa zawsze, ale przynajmniej juz sie nauczyl ze mnie nie budzi ;-) Ja wczoraj sie czulam strasznie z tej duchoty i nie mialam nawet na bb sily. Taki byl gorac ze myslalam ze sie skoncze ale w nocy popadalo i dzisiaj jest super. Nie wiedzialam ze kiedys bede sie cieszyc ze sie pogoda zepsula :-D

Pospaliśmy dzisiaj wszyscy...
W nocy jak wstałam do łazienki tak mnie potwornie brzuch rozbolał że myślałam że do łózka nie dojde. Bałam się potem nawet ruszyć i dopadły mnie wizje szpitala...przestraszyłam się nie na żarty...tak się cieszyłam że w tej ciąży nic mi nie dolega a od piątku mam jakieś dziwne bóle...teraz jest wszystko ok, więc wytłumaczyłam sobie to tak, że chyba dzidek jakoś tak dziwnie się poprzekręcał i pewnie mnie po bebechach skopuje, albo coś mi ugniata? Bo jakoś tak mniej go czuję od kilku dni. Najgorsze że nie pamiętam żebym takie bóle z córą miała (ale to bardzo prawdopodobne że po prostu mam skleroze)...
Leje masakrycznie...i ciemno jakby była ciągle 5 rano...

reklama
Pospaliśmy dzisiaj wszyscy...
W nocy jak wstałam do łazienki tak mnie potwornie brzuch rozbolał że myślałam że do łózka nie dojde. Bałam się potem nawet ruszyć i dopadły mnie wizje szpitala...przestraszyłam się nie na żarty...tak się cieszyłam że w tej ciąży nic mi nie dolega a od piątku mam jakieś dziwne bóle...teraz jest wszystko ok, więc wytłumaczyłam sobie to tak, że chyba dzidek jakoś tak dziwnie się poprzekręcał i pewnie mnie po bebechach skopuje, albo coś mi ugniata? Bo jakoś tak mniej go czuję od kilku dni. Najgorsze że nie pamiętam żebym takie bóle z córą miała (ale to bardzo prawdopodobne że po prostu mam skleroze)...
Leje masakrycznie...i ciemno jakby była ciągle 5 rano...

Mam nadzieję ,że już jest wszystko dobrze i ,że to faktycznie maleństwo się tak ułożyło :blink:

Witam serdecznie jestem styczniówką 2011, choć moja córeczka zapragnęła przyjść na świat wcześniej i jest z grudnia 2010 :laugh2: zapraszam do obejrzenia ciuszków po mojej Kruszynce i zachęcam do zakupu, wszystkie były kupowane nowe i są na prawdę mało zniszczone ;-):tak: POLECAM!!!

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Życzę powodzenia w sprzedaży :-D:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry