reklama

Październik 2011

A mnie tam wszystko jedno czy jednorodnie czy nie, ważne że spokojnie.
Niedaleko jest takie miasteczko gdzie 80% to Pakistańczycy a reszta to inne nacje, w takim mieście nie chciałabym mieszkać. Nie jestem rasistką, ale to calkiem inna kultura.

to u nas sa 3 takie dzielnice gdzie mieszkaja pakistanczycy i czarnoskorzy
ale one daleko sa on nas, my sasiadujemy ze slicznym solihull w ktorym notabene bylam dzisiaj na zakupach :)

rozmrazam schaboszczaki w mikrofali, skrobne ziemniaczki , do tego chyba zapodam ogora kiszonego i bede miec taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki brzuch :)
a na deser mam pyszne ciasto z nowo otwartej cukierni :)
dla tatusia te kupilam, w koncy dzien ojca dzisiaj heh

reklama
sivi w takim miescie tez nie chcialabym mieszkac, to juz jak getto, zreszta w miescie gdzie mieszka 80% Polakow (oczywiscie w UK nie w Polsce) tez bym nie chciala.

atram a skad u ciebie takie zamilowanie do angielskiej kultury? ;) A twoj maz jest Polakiem?

Ja sobie czasem mysle ze pojecia "my" "wy" sa wzgledne, a tak naprawde to my tez mozemi byc tymi obcymi dla brytyjczykow. J asie osobiscie nie spotkalam z przejawiami rasizmu, ale dwie moje znajome angielki tak (w szkocji z tym ronie bywa...).

i co podjelas decyzje ?? kurcze u was to chciaaz bilety sa i jakos mozna sie wydostac do Pl ja stad to wogole do Wawy mam przechlapane :/

!

jeszcze nie, r wraca niedlugo z pracy to zobaczymy
ciagle powtarza ze bede sie nudzic i takie tam
oj tam, zobaczymy

sivi w takim miescie tez nie chcialabym mieszkac, to juz jak getto, zreszta w miescie gdzie mieszka 80% Polakow (oczywiscie w UK nie w Polsce) tez bym nie chciala.

atram a skad u ciebie takie zamilowanie do angielskiej kultury? ;) A twoj maz jest Polakiem?

Ja sobie czasem mysle ze pojecia "my" "wy" sa wzgledne, a tak naprawde to my tez mozemi byc tymi obcymi dla brytyjczykow. J asie osobiscie nie spotkalam z przejawiami rasizmu, ale dwie moje znajome angielki tak (w szkocji z tym ronie bywa...).

moj maz jest polakiem
a czy nazwalabym to zamilowaniem do anglikow nie... absolutnie
moze zle sie wyrazilam , marzy mi sie typowo angielskie miasteczko, gdzie jest zielono, sa sliczne domki i anglia ktora oglada sie na filmach
w duzych miastach niestety tego brakuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć
mnie nie było od wczoraj wieczór a już nie mogę nadrobić! ;)

Placek orgazm od agadarii wyszedł bomba!!! Akurat na dzień taty, dziś mój małż pierwszy raz obchodził bo placka dostał w prezencie od dzidziusia :-D

Asionek pamiętam ile wydałam żeby lecieć z Lyonu do Krakowa! uff w porównaniu z tanimi liniami to zabolało wtedy w kieszeni :tak: baaardzo zabolało

mój mały kopie po jedzeniu najczęściej, no i oprócz tego standardowo w nocy. Teraz się ułożył poprzecznie i jak ma czkawke to czuje go po obu stronach jednocześnie :-D a no i 10 ruchów w 15min spokojnie zrobi.

Rabbit ja też jem i jem, słodycze szczególnie.. narazie sie nie przejmuje, a mam w sumie +8 od kiedy mdłości przeszły.

ja tez nie miałam dobrej nocy, kręgosłup mnie łupał.. poduszka pod brzuszkiem a na plecy 5 tysięcy innych jaśków..

Atram u mnie chłopy gruntowali bez folii i podłogi nie dało się zmyć, małż później mył z 5 razy! Cóż nauczkę mieli ;-)

Ostatnia edycja:
A ja sobie poszłam kupiłam syropek co mi Pryzybela zapodała no i wpadłam na paznokcie,miałam śliczne-bo juz jednego zepsułam zdarłam lakier jak robiłam obiadek nawet nie wiem kiedy.CZekam teraz bo ma moja mama wpaśc na chwilę,a na 4.00 do lekarza jadę.I pozwoliłam sobie dzisiaj na kawkę z pianką-mmmmmmm pychotka,ale zrobiłam sobie bardzo słabiutką.

Ostatnia edycja:
Heeej!

Klementinka, nie wiem czy usg moglo sie mylic, ale zawsze jakies granice bledu istnieja, a u nas nie ma szans zeby czesciej to usg bylo zeby moc potwierdzic plec... W kazdym razie na mnie ta ciaza dziala fatalnie jesli o cere chodzi:/ Z cora wygladalam o wiele ladniej, a ponoc to dziewczynki urode mamom odbieraja;)
A co sie malzowi stalo ze w szpitalu wyladowal? Na pewno Ci ciezej z maluchem samej...
ma problemy z biodrem, i na to dostaje kroplowki, a ze splywaja caly dzien to musi byc w szpitalu pare dni
ciut jestem wykonczona, do 16 bylo ok a potem juz ciezko do kapieli wytrzymac, na szczescie juz spi i mam troche czasu dla siebie

Sivi o matko jaka cena, ja ostatnio wielkie czarne kupowalam za 2 euro kilo

Berlin jest tak multi kulti ze kolorowo i roznorodnie jest wszedzie, sa jakies bardziej "niemieckie" dzielnice ale to bardziej na wschodzie i tam siedza tacy DDR-owcy wiec mi jest dobrze wsrod tych "innych"

Witam się i ja :)
U nas dobrze, młodzież dokazuję aż brzuch faluję :D Zjadłam dziś pyszne śniadanko zrobione przez m później obiadek u mamci i teraz czekam na kolację bo też m robi :) Jeszcze 2 tyg i skończy się dobre bo wyjeżdża i znów sama przez miesiąc:( Ale nie myślę teraz o tym bo odrazu smutaska mam .
Złapały mnie zaparcia wrrrr tyle miałam spokoju że myślałam że już to nie wróci ale wróciło naszczęście jest taki magiczny syropek Laktulosum czy coś w tym stylu i on jedyny daję radę !!!

atram - ja tez mieszkam w wiekszym miescie i niestety tutaj jest chyba wiecej ciapatych niz bialych...
Wczesniej mieszkalam w miescie gdzie spotkanie pakistana bylo rzadkoscia.
Ja niestety jestem rasistka. Mialam bardzo nie mile spotkanie z nimi w pracy. I teraz trzymam sie z dala od nich niestety :wściekła/y::-(

reklama
jeszcze nie, r wraca niedlugo z pracy to zobaczymy
ciagle powtarza ze bede sie nudzic i takie tam
oj tam, zobaczymy

no skoro remont masz to raczej nudzic sie nie bedziesz :)))

Cześć
mnie nie było od wczoraj wieczór a już nie mogę nadrobić! ;)

Asionek pamiętam ile wydałam żeby lecieć z Lyonu do Krakowa! uff w porównaniu z tanimi liniami to zabolało wtedy w kieszeni :tak: baaardzo zabolało

no ceny maja z kosmosu :/ ehhh to chyba jedyny minus mojej przeprowadki na poludnie ...

Witam się i ja :)
U nas dobrze, młodzież dokazuję aż brzuch faluję :D Zjadłam dziś pyszne śniadanko zrobione przez m później obiadek u mamci i teraz czekam na kolację bo też m robi :) Jeszcze 2 tyg i skończy się dobre bo wyjeżdża i znów sama przez miesiąc:( Ale nie myślę teraz o tym bo odrazu smutaska mam .
Złapały mnie zaparcia wrrrr tyle miałam spokoju że myślałam że już to nie wróci ale wróciło naszczęście jest taki magiczny syropek Laktulosum czy coś w tym stylu i on jedyny daję radę !!!

dobrze ci z tym jedzoniem :)
ja jakos tez od 2 dni mam problem z aparciami ... ale licze na to , ze to jednorazowy wybrayk i nie stanie sie to regula :/ jak sobie przypomne meczarnie z pocatku ciazy to mi slabo :(

dobrej nocki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry