reklama

Październik 2011

Ja mam jakieś chore sny czasami... np. śniło mi się że siedziałam na balkonie w czasie burzy i na laptopie coś robiłam... i piorun strzelił mi obok balkonu a wszystko razem z laptopem zrobiło się białe, a potem lamentowałam czy dziecku ten piorun nie zaszkodził.

albo że na brzuszku wyrósł mi..... siusiak..... byłam bardzo tym zażenowana i zdziwiona jak można mieć coś takiego, przeszkadzał mi, nie mogłam go zakryć...:szok:

reklama
helllo mamuśki....ja od rana zalatana...teraz dopiero mogę usiąść na dupie....robiłam ciasto Orgazm...:) z naszego wątku kulinarnego...ciekawe jak wyjdzie....już bym go jadła:P kurde trochę połaziłam dzisiaj i już ciągnie brzusio...fuck....;/

a co tam u was mamuśki??

Hej,

Rabbit ciasto robiłam na wczoraj, polecam.. jeszcze mam to idę wszamać bo mi przypomniałaś ;-)
Asionek no i jakwrażenia jogowe? Ja w takich upałach bym chyba umarła :szok:
Rudson zdróweczka, no i powodzonka żeby w kupce nic nie wyszło.. może Domel ma jelitówkę?
Marti a płuczesz szałwią?? albo płynem? sama pasta dużo nie zdziała, ja na afty, dziąsła i różne takie zawsze płuczę szałwią i mi pomaga.
Gugula gratki! teraz będzie tylko lepiej :tak:
kasiadz ja też mam łóżeczko od siorki, takie turystyczne.. jeszcze ktoś tam ma mi dać drewniane w spadku ;] ale z rozkładaniem czekam, najpierw ciuszki ogarnę, łóżeczko rozłożę w sierpniu.

ide robić obiadek, dziś kalafiorek w bułeczce i jajko sadzone..mmm :)

wiesz ale zamiast mleka możesz sobie budyń robić...jogurty pić....serki jeść....co tam lubisz...chodzi o to żeby jeść dużo białka...noo te jajka i mięso bardzo ważne...

ja też nie jem tyle jaj dziennie bo nie lubię.....za to bardzo lubie serki i jogurty...takze tym się opycham...a poza tym opycham się słodyczami i wszystkim co jest w lodówce...nooo i strasznie mi smakują fast foody....:(

reklama
Cześć.
Ja jak zwykle na śpiąco jedno oko mam tylko otwarte ;) drugie się zamyka. wykorzystuję moją mamę do opieki nad Zosią i jak tylko mam chwilę wolną to siup na łóżko, wtulam się w poduchę i kimam. Młoda znowu zaczęła się na mleko w nocy budzić i tym mnie oststecznie dobija. Nawet na forum nie mam siły.

Jeśli chodzi o odżywianie to mi lekaż powiedział, że mleko można zamienić na jogurty, kefiry maślanki itp. a jeśli w ogóle sie nie lubi krowich przetworów to dużo ryb i białego mięsa.
Dostałam alergii i nie mogę już jeść truskawek ;( całe szczęście, że wcześniej się najadła.

Włąśnie zbiera się na burzę i chyba będzie padać poza tym chłodno się zrobiło. Tak już 3 czy 4 dzień ale przynajmniej jest czym oddychać. Chociaż szkoda bo chciałam małą nad jeziorko zabrać.
Co myślicie o ciężarnym pływaniu w jeziorze bo ja się zastanawiam czy można?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry