reklama

Październik 2011

elifit- a weź nic nie mów na pocieszenie mam juz dzis za sobą jagodziankę i ciastko francuskie z wiśnią ;-)

Marti moj nie jest lepszy. O zakupach nie chce slyszec. A temat wozka, ty wybierz ja place... Tez zadnego zianteresowania jaki, a po co i dlaczego.

Witam sie z wami po calym dniu szalenstwa. Moj polecial do Polandu, i wraca dopiero w przyszly poniedzialek. Zostawi mi karte z limitem na 500f :-D:-D:-D
Uradowana, polecialam jeszcze dzisiaj na zakupy, i o dziwo nie obkupilam sie bo nic mi sie nie podobalo. Wszystko bylo mdle, jednolite zadnych rewelacji
Kupilam tylko dwie pary bucikow, rozowe pantofelki, i taki bamboszki Emu, slodkie na zime!
I dlasiebie pare drobiazgow...

W poniedzialek drugie podejscie!

reklama
werka :-D:-D zawsze tak jest jak się ma kase w ręce :-D
A kto by się faceta pytał o wózek czy co gorsza jego kolor :-D przecież oni i tak tylko cenę zauważą :-D

Akurat wozek to z Polski bedzie i jemu lepiej. Bo ja sobie wybralam w Uk za 550f z fotelikiem sam, a z polski przeliczajac na f - 360f z przesylka:)

Ja juz zabukowalam bilet mojej mamie na wrzesien :-):-)

DZień doberek,
ja dzisiaj do 11 w łóżku leżałam,a taki dzień lenia,no,ale trzeba wstać bo aż wstyd.Po wczorajszej wizycie mam pobrany wymaz z gardła bo pani doktor nie podoba sie kaszel no i ...... musze powtórzyc połówkowe,bo nie mają wszystkich wymiarów,bo młody leżał w poprzek brzucha twarzą do góry,ale jakos ciesze się ,że jeszcze raz pójdę.Za miesiąc musze zrobić test obciążenia gluzozą i tyle.

Ja mleka też nie mogę,ne dlatego,że nie lubie,ale poprostu mi szkodzi,dostaje takich "pierdów złośliwych",że musiałabym spać sama w piwnicy z maską gazową na twarzy,więc nie ryzykuję.
Rabbit z fast foodem mam to samo kurcze i nie umiem sobie odmówić coli.

to ladnie pospalas :)
nie moge z tych pierdow :-D
ja wlasnie grzecznie szklaneczke zimnego mleka wypilam do ciasteczek rzecz jasna zeby nie bylo :)

Ale mnie wkurrrrr dziś mój mąż nie wiem jak wasze połówki ale moj to sie niczym nie interesuje niczym oglądalismy dzis wózki i w domu pokazuje co mi sie podoba a on a cos innego i mu najlepiej poszukaj i pod nos a on łaskawie zobaczy w sumie jebbbb wózki i pojechał na basen i jeszcze do mnie co mu na basen bedzie potrzebne dziewczyny trzymajcie mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

nie przejmuj sie , moj ma podobnie :/ wsumie juz mam w tylku niech daje kase , a ja kupie sama :) przynajmniej sie nie wtraca i nie kreci nosem
ale wiem , ze chcialoby sie zaangazowania troche ze strony faceta ... tylko chyba malo ktory taki jest

No dziewczyny, zaangażowanie faceta owszem ale nie chciejcie niemożliwego ! :-D w zakupy?
werka ponad 500 :szok: to coś ty wybrała! ja wiem że są i takie za ponad 1000 ale za 400 już są ze wszystkim i takie fajne.

werka no śliczny ale w podobnym stylu są też innych marek a są tańsze, a przypomnij mi jaki ten w pl kupiłaś.
o, wreszcie suwaczek normalny dałaś, to ty 2 dni przede mną

werka no śliczny ale w podobnym stylu są też innych marek a są tańsze, a przypomnij mi jaki ten w pl kupiłaś.
o, wreszcie suwaczek normalny dałaś, to ty 2 dni przede mną

Ja mam termin na 1-go pazdziernika. Takze razem z elifit bedziemy rodzic:)
Moze i sa gdzies inne ladniejsze i tansze ale u mnie malo jest sklepow z dzieciecymi wozkami. Na akcesoria nie narzekam.
A to moj wybrany wozek
W

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry