reklama

Październik 2011

Werka bardzo ładny ten wózeczek, ale w opisie nie ma wagi podanej? i ja bym kolor bardziej żywy wybrała :)

Zaraz poszukam dla was linka gdzie sa dokladne wymiary itd.

Widzialam go na zywo, jest bardzo lekki, sam stelaz jest leciusienki, gondola tez i jest pokaznych wymiarow, ze dzidzius bedzie mogl machac raczkami.
Kolega mi poprostu doradzil nie ten ktory jest drogi tylko ten ktory najbardziej sie sprzedaje, i jest malo reklamacji.
Ten kolor wybralam bo akurat ten mi sie podoba... Na zywo wygladal najlepiej. A ja nie szukalam rabego, bo nie lubie takich kolorow...

O to link COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka. to jest strona firmowa tych wozkow:))

reklama
werka u mnie też nie ma sklepów z wózkami (ze 2 albo 3 w okolicznych miasteczkach) ale ja przez internet będę zamawiać. To szybko się planujesz uwinąć z następnym :-)ciekawe tylko czy ci to po pierwszym nie przejdzie :-)

Lenka no współczuje kaszlu, ale może po tych wymazach będzie wiadomo co cię zaatakowało

Asionek wszędzie piszą, że dzieci są najbardziej aktywne między 20 a 8 rano, u mnie faktycznie się to sprawdza, są dni, że tylko wieczorkiem czuję małą a są i takie, że mała daje czadu cały dzień, pewnie zależy jak sie w macicy ułoży

Werka śliczny wózio

nadrobiłam ale chyba z pól godziny siedziałam :)
wcześniej nawet nie miałam czasu zajrzeć, bo mój mąż ma teraz 3 dni wolnego, a wiecie jak to jest jak chłop w domu :/ tak mi czas zorganizował, że dopiero teraz mogę normalne oddychać i przede wszystkim odpocząć

werka u mnie też nie ma sklepów z wózkami (ze 2 albo 3 w okolicznych miasteczkach) ale ja przez internet będę zamawiać. To szybko się planujesz uwinąć z następnym :-)ciekawe tylko czy ci to po pierwszym nie przejdzie :-)

No wlasnie sie obawiam sie moge sie rozmyslic i bede chciala szybko wrocic do pracy, bo ciagle tylko pieluchy obiady sprzatanie i wiadomo co***:rofl2:

Werka extra wózek... podoba mi się purpurowy albo beż.... a i jaki kolor wybierzesz to myślę, że będzie pasować dla każdej płci ;)

Ja wybralam kolor bezowy:))

Kurcze dzisiaj moja pierwsza noc bez Mirka, ale mi smutno... Kto mi bedzie koldre w nocy zabieral i wpychal sie na moja poduszke :(( Ojej nie raz go mam dosyc, a jak go nie ma to strasznie tesknie...

sivi ja tez wole jak on w domu jest, nawet lezenie przed TV plackiem jest mile:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry