reklama

Październik 2011

reklama
Witam. Ja dzisiaj cierpię bo mnie żołądek boli...ajj.
Mere, również gratuluję dyplomiku!

u nas pogoda to nie wiem jaka, raz tak, raz tak. Dzisiaj wizyta.... a mnie coś już nosi. :-)

dzien doberek :))

ja juz na nogach, do pracy ide na 12 wiec luzik, jeszcze duzo czasu
wlasnie sniadanko wcinam , moje ulubione od 3 dni to samo :)) chałka z powidlami sliwkowymi i kakao :))mniaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

wczoraj bylam w ikeii, kupilam meterac latexowy i komode malemu
a po lozeczko pojedziemy koncem tyg , bo by nam sie wszytsko do samochodu nie zmiescilo, bo jeszcze dwie poki bralismy orpcz tego
wogole to laski od czwartku wyprzedaze sa w ikeii takze poplowac na cos jesli chcecie :)

Witam sie i ja, jak zwykle z doskoku... Pisałam wczoraj posta, wszystko mi sie skasowało i juz mnie nerwica wziela i nie chciało mi sie na nowo pisac;/
Mere, Rabbit gratuluje zdanych egzaminow:-)
Ostatnie kilka dni nie mialam czasu na kompa, zadko w domu siedzialam, poszlam za wasza rada i spedzalam czas na swiezym powietrzu.. W srode byli u nas znajomi na grillu z malutkim 2miesiecznym bobasem, i powiem Wam nigdy nie widzialam tak grzecznego dziecka... ona od godz 17 do ponad 22 lezala w wózku i nawet nie zaplakała, obserwowala liscie na drzewie i w miedzy czasie przysypiala, na rece byla tylko brana do karmienia co 2 godziny:szok: i kolezanka mi mowi ze ona tak caly czas, oni jej nie nosza na rekach.. dla mnie to byla abstrakcja na maxa, moja Jula wiecznie sterczala nad wozkiem i chciala malusia tylko tulic i głaskac,nie umiala sie oderwac, zachwycona byla, ciekawe czy swoja siostra tak bedzie sie zajmowac.... w czwartek w dzien ojca wybralismy sie z moim K. na cmentarz a ze byl "wczorajszy" postanowilismy ze pojdziemy piechota, ponad godzine drogi w jedna strone pod gore, jak juz tam zaszlismy to spowrotem nie mielismy juz sily wracac, nie wiem skad wykrzesalismy dodatkowa energie.. potem gril u tesciow i padlam jak dziecko o 22 spac...

Musze Was ponadrabiac bo mam strazszne tyly..

Anulka to fajnie że tak spędzasz czas....ja już bym nie dała rady tyle spacerować...

nie słyszałam o żadnych promocjach w ikei....ale fajnie bo też muszę kupić parę rzeczy.....

reklama
Mere, Rabbit rowniez gratuluje zdanych egzaminow :)

Anulka no to niezly dystans sobie narzucilas :)
ja tez postanowilam wiecej chodzic, ale poki co aura mi nie sprzyja bo od 2 dni pada co chwile ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry