malutka2326
Fanka BB :)
No to gratulujęA u nas "czasem słońce, czasem deszcz":-)
No, mija tydzień od mojej obrony, tak więc już jestem dyplomowanym logopedąKsiążki, notatki poszły w kąt i wreszcie jest wewnętrzny spokój.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to gratulujęA u nas "czasem słońce, czasem deszcz":-)
No, mija tydzień od mojej obrony, tak więc już jestem dyplomowanym logopedąKsiążki, notatki poszły w kąt i wreszcie jest wewnętrzny spokój.

i kolezanka mi mowi ze ona tak caly czas, oni jej nie nosza na rekach.. dla mnie to byla abstrakcja na maxa, moja Jula wiecznie sterczala nad wozkiem i chciala malusia tylko tulic i głaskac,nie umiala sie oderwac, zachwycona byla, ciekawe czy swoja siostra tak bedzie sie zajmowac.... w czwartek w dzien ojca wybralismy sie z moim K. na cmentarz a ze byl "wczorajszy" postanowilismy ze pojdziemy piechota, ponad godzine drogi w jedna strone pod gore, jak juz tam zaszlismy to spowrotem nie mielismy juz sily wracac, nie wiem skad wykrzesalismy dodatkowa energie.. potem gril u tesciow i padlam jak dziecko o 22 spac...