Witam dziewczynki!
Ja nocka do d. ,bo znalazlam kupca na auto ,a ze to kolezanka kolezanki ktora nim bedzie jechala do Polski z trojka dzieci to ja cala noc sie zastanawialam czy napewno to auto jest bezpieczne ,i czy ona mnie nie zabije jak sie rozkraczy po drodze
A z drugiej strony mam satysfakcje ze to ja znalazlam kupca i ze jak zwykle dzieki moim znajomoscia sie pozbylismy klopotu ,bo moj m. tylko gadal a nic nie robil w tym kierunku.

On zawsze glupio komentuje ze ja mam tyle kolezanek i ze z tylkiem w domu nie usiedze tylko laze po chalupach.Ale dzieki temu nieraz to wlasnie moi przyjaciele pomagali nam w tarapatach.On nie potrzebuje ludzi tak jak ja do zycia.
Tylko teraz jestesmy bez auta!!
Ale to juz jego brocha ,bo ja mam zakupy na tydzien zrobione(dzisiaj o 8 rano),wszystko pod nosem ,a on musi taraabanic sie autobusem do pracy.Dlatego mysle ze sie sprezy.
Chociaz wcale nie latwo kupic samochod ktory nie ma feleru.
Mnie teraz lapie znuzenie.Ale ze rano zapodalam sobie dawke kofeiny to raczej nie zasne.
Rabbit przez ciebie zmuszam sie do mleka(Z czekoladowymi ciastkami)
Mere gratulacje-teraz wiemy do kogo sie zglaszac jak bedziemy mialy jakis problem w tym kierunku.
Cholera skonczyla mi sie wegeta ,a zupa na gazie !!Czym ja doprawiac?Tylko sol i pieprz?
Ja zawsze do rosolu tylko wegete dodawalam