reklama

Październik 2011

HEj '

Ja dziś wyciągnęłam pierworodnego na łazikowanie po sklepach dzidziusiowcych...nawet dał radę :-D...ale chuligan uciekał "gmerał" w zabawkach...ale najważniejsze że ja zrobiłam 100% normy ...ale w mojej wiosce to wybór żaden :sorry:

teraz padł zmordowany i odsypia :-D

Cholera skonczyla mi sie wegeta ,a zupa na gazie !!Czym ja doprawiac?Tylko sol i pieprz?
Ja zawsze do rosolu tylko wegete dodawalam :wściekła/y:

a ja w ogóle nie używam wegety i daję radę :tak::tak:

reklama
a ja juz po pracy :))

wlasnie wciaglam 2 golabki na obiadek tak mi strasznie smakowaly ze szok :)))

teraz bym cos na deser wciagla, bo ja zawsze po posilku mam faze na cos slodkiego
chyba kawalek ciasta szamne , ale to za 10 minut
niech golabki osiada spokojnie hihihi

Asionek jak widac mamy podobne gusta :)

zjadlabym galabka :)
no gusta mamy podobne :))

O matko ale sie nudze, nie mam normalnie z kim pogadac. Jeszcze dwa dni i do wariatkowa pojde!!
Moj polecial do Pl, moja mama pojechala do niego ( poznac moich tesciow), i po szwedac sie po gorach. I zostawila mnie sama, moja kolezanka dzisiaj leci na urlop 3tyg do Pl, jejku totalna nuda...
Juz zaczelam mowic sama do siebie, a raczej do mojej Laury:) Corci!!!

No i wzielam sie za robienie muszynka dla nas bo jakos sie zachcialo czekolady...:)))

Mama mieszka w Pl. Tylko ze ja pochodze ze wsch polski, a moj z opolskiego woj. i bardzo blisko granicy z czechami. I mama pojechala na wakacje do niego! I przy okazji poznac Alicje, i moich przyszlych tesciow:))

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.

Ale przyleci do mnie we wrzesniu na miesiac albo dluzej pomoc przy malenstwie:) Bo jest emerytka, ja jedynaczka wiec sie nudzi Staruszka sama. A ze jest jeszcze w kwitnacej formie to czemu nie:))

Cześć wam,
ja dopiero teraz miałam czas na bb..

Mere, Rabbit gratuluję dyplomów!!!

Mi też się dziś nudziło a raczej tęskniło bo małż był na fuszce. Ale już wrócił i idziemy na grilka, a w pn do mnie siostra przyjeżdża :) i będę mieć przez parę dni towarzystwo :)

też dziś troche posprzątałam ale bardzo mi ciąży brzuszek, postoje choć trochę i od razu czuję ciągnięcie.. więc sie nie przemęczam..

miłego wieczora babeczki :*

reklama
werka dobrze że do ciebie mama przyjedzie do dzidziusia, przy pierwszym zwłaszcza dobrze jest mieć oparcie doświadczonej mamy :-)
Ja się zastanawiam jak się odnajdę przy dwujce...

Wypróbowałam ptasie mleczko kasiadz. NIEBO W GĘBIE !!! i znika w zastraszającym tempie...

Ja spadam mojego przystrzyc bo już ma na głowie chaszcz.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry