reklama

Październik 2011

melduje sie i ja :)
zaraz ide szorowac mieszkanie , a nie powiem zeby mi sie chcialo :/
tym bardziej , ze u nas juz ponad 30 stopni , a tutaj dopiero gdzies kolo 15 albo lepiej jest najcieplej wiec strach sie bac co bedzie pozniej :/
w taki upal to jak sprzatam czuje sie okropnie i ledwo zipie ... no , ale ktos to zrobic musi niestety , a w domu burdel na kolkach juz

Asionek wszędzie piszą, że dzieci są najbardziej aktywne między 20 a 8 rano, u mnie faktycznie się to sprawdza, są dni, że tylko wieczorkiem czuję małą a są i takie, że mała daje czadu cały dzień, pewnie zależy jak sie w macicy ułoży

tez to czytalam :) i u mnie wsumie sie zgadza :) moje ma codziennie najwieksza aktywnosc ok 1.30 w nocy , nieraz malo przez brzucha nie wyjdzie hehe
ogolnie np. przedwczoraj caly dzien szalal , jakby wogole nie spal , a juz wczoraj bardzo malo ... takze ma takie dni swira hehe

Ja tam lubie jak mój jest w domu, pewnie dlatego że to ja jestem od organizowania :-) no i dobraliśmy się, leniwe kocury jesteśmy :-)

ooo mamy to samo :) ja tam lubie jak moj w domu siedzi :)

sivi - wezzz bo mi sie juz smutno robi, nawet TV nie chce mi sie ogladac. W polskiej telewizji ciagle teraz powtorki, stare filmy ktore juz widzialam sto razy...
Aaaaa zapomnialam ci powiedziec, bo ty mnie blisko mieszkasz. BEDZIE UPAL ponad 25stopni w niedziele :-):-) Takze bikini i na trawke!!

oj tak teraz w tv to juz kaplica nie ma nic !! ja rozumiem , ze wakacje itd. , ale no kurka przeciez malo kto bierze wolne i wyjezdza na ponad 2 miechy !! a co z ludzmi pracujacymi ??
dobrze , ze net jest i mozna cos sciagnac , albo poogladac na kompie , bo innnaczej to bym ocipiala ...

Witam się jako pierwsza :-D
U mnie powtórka z rozrywki :wściekła/y: Ja chcę już szkołę!!! :laugh2:

hehe juz ?? a co na to dzieci ?? :))

hejka ja też już nie śpię....;( kiepska noc...brzusio coś mnie pobolewał i noga strasznie.....bleee i jeszcze ta pogoda....

polez sobie moze przejdzie

aha wczoraj pytalam poloznej o te bole brzucha SIVI to tez do ciebie :) i mowila , ze niestety teraz to juz tak moze byc dosc czesto , bo wlasnie te wiazadla coraz bardziej sie otwieraja ... stad te bole i ciagniecia , jak bardzo boli kazala wziasc magnez on dziala rozluzniajaco i lezec sobie :)

A u nas "czasem słońce, czasem deszcz":-)
No, mija tydzień od mojej obrony, tak więc już jestem dyplomowanym logopedą:-D Książki, notatki poszły w kąt i wreszcie jest wewnętrzny spokój.

gratulacje !! :)

dzien doberek :))

ja juz na nogach, do pracy ide na 12 wiec luzik, jeszcze duzo czasu
wlasnie sniadanko wcinam , moje ulubione od 3 dni to samo :)) chałka z powidlami sliwkowymi i kakao :))mniaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

wczoraj bylam w ikeii, kupilam meterac latexowy i komode malemu
a po lozeczko pojedziemy koncem tyg , bo by nam sie wszytsko do samochodu nie zmiescilo, bo jeszcze dwie poki bralismy orpcz tego
wogole to laski od czwartku wyprzedaze sa w ikeii takze poplowac na cos jesli chcecie :)

jaka komode wybralas ?? bo lozeczko chcialysmy to samo hehe to moze i komode ta sama mamy na oku :)))

reklama
rabbit u nas sa, nie wiem ja w pl
Find your local IKEA store - IKEA

Asionek z racji tezgo ze lozeczko bedzie biale to komoda tez musi byc :) , no i ze maly bedzie z nami w sypialni narazie amy zamawiamy do siebie szafe pax z mlecznymi szybami i kupimy jeszcze chyba biale lozko, bo sie wczoraj napalilam na jedno wiec wszytsko bedzie ladnie wygladac
taniutka jest a fajna
i co najwzniesze ma 40 cm glebokosci a mi na tym wlasnie zalezalo, bo mam na 45cm wneke obok drzwi, a wieszkosc komod na 60byla

wiec ta mi siadla idealnie
ANEBODA Chest of 3 drawers - IKEA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asionek o dobrze że mi to napisałaś, bo wczoraj wieczorem znów mnie złapał silny kłójąco-ciągnący ból w dole brzucha, pachwiny i krzyże od razu naraz i się przestraszyłam. Wzięłam nospe i plackiem się rozłożyłam i mnie troche rozluźniło.

Witam sie i ja. My od 7 juz na nogach bo nas robotnicy obudzili (remontuja elewacje kamienicy) wiec ucieklismy na nasz remont.

A u nas "czasem słońce, czasem deszcz":-)
No, mija tydzień od mojej obrony, tak więc już jestem dyplomowanym logopedą:-D Książki, notatki poszły w kąt i wreszcie jest wewnętrzny spokój.

mere super GRATULACJE..... ja już też tydzień po egzaminie na technika farmaceute:D książki już dawno schowałam na strych do mamy heheh.....

Dziewczyny to gratulacje!!! :-)

melduje sie i ja :)
zaraz ide szorowac mieszkanie , a nie powiem zeby mi sie chcialo :/
tym bardziej , ze u nas juz ponad 30 stopni , a tutaj dopiero gdzies kolo 15 albo lepiej jest najcieplej wiec strach sie bac co bedzie pozniej :/
w taki upal to jak sprzatam czuje sie okropnie i ledwo zipie ... no , ale ktos to zrobic musi niestety , a w domu burdel na kolkach juz

tez to czytalam :) i u mnie wsumie sie zgadza :) moje ma codziennie najwieksza aktywnosc ok 1.30 w nocy , nieraz malo przez brzucha nie wyjdzie hehe
ogolnie np. przedwczoraj caly dzien szalal , jakby wogole nie spal , a juz wczoraj bardzo malo ... takze ma takie dni swira

Ja tez mialam urzadzic dzisiaj wielkie sprzatanie ale dzis mam lenia strasznego :-) Moj maluch tez mniej wiecej o takiej porze sie najwiecej wierci a w ciagu dnia to czasami tylko poszaleje chwilke i pozniej spokoj.

Asionek o dobrze że mi to napisałaś, bo wczoraj wieczorem znów mnie złapał silny kłójąco-ciągnący ból w dole brzucha, pachwiny i krzyże od razu naraz i się przestraszyłam. Wzięłam nospe i plackiem się rozłożyłam i mnie troche rozluźniło.

Mnie ostatnio mocno kluje w pachwinach i dol brzucha ciagnie ale pytalam lekarza i mowil ze to normalne. Jak nie ma skurczow i brzuch nie twardnieje to nie ma sie co martwic.

reklama
cześć

dopiero usiadłam na kompa, nie no u mnie chłop w domu = pokręcony dzień, bo chłop ma sto pomysłów na minutę
shocked.gif

Klementinka
no to współczuję :) bo mój ma wolne co 5 dni więc da się przeżyć ;)

Sivi to zazdroszczę, bo mój A. wstaje o 6 rano i niby mnie nie budzi, ale co chwila o coś zapyta więc i tak wkurzona wstaję razem z nim

Werka nie no nocy bez A. też nie lubię, na szczęście to już się nie zdarza :)

Mere gratulacje

Anulka moja koleżanka ma takiego bezproblemowego synka, jak do mnie przyjechali to 3 godziny leżał na worku sako i się uśmiechał a w przerwach spał :)

Asionek dzisiaj w nocy jak wstałam, a wstaję co dzień o 2:30 nakryłam małą jak buszowała po całym brzuchu
laugh.gif
więc cosik czuję, ze to dziecię będzie nocnym markiem i teraz już się nie dziwię, ze rano wstaję z bolącymi wnętrznościami :)

Atram fajna ta komoda, ja też lubię Ikee, chociaż mam z niej parę rzeczy: komoda pod tv, biurko i niestety mało nie zapłaciłam a nie jestem z nich zadowolona, bardzo szybko mi się zniszczyły :/

ja na skurcze mam magnez 3x1 teraz, wcześniej 3x2 i nospę i pomaga więc polecam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry