reklama

Październik 2011

karolina gratki z okazji sprzedaży samochodu :) znając życie jak mężowi jeżdżenie komunikacją miejską da się we znaki to szybciutko coś znajdzie nowego :)

Asionek tak szybko się teraz ta macica podnosi
shocked2.gif
cieszę się, ze magnez pomaga, właśnie przypomniało mi się, ze muszę zażyć :)

Marti myślę, ze jak lekarz ci je zlecił to możesz brać ten cyclo3fort

Rudson i kupiłaś coś na zakupach??

karola79 witaj i gratuluję bliźniaków, znasz płeć maleństw?

sivi no ja niestety nie mam co liczyć na większą pomoc, bo wszyscy myślą, że dam sobie radę :/ trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia

kurde miał do mnie dzwonić endokrynolog i do tej pory nie zadzwonił, a zawsze w sobotę dawał znać :/ kurde miała bym to gdzieś jakby wyniki były oki, a mam poniżej normy i czekanie jest mi z leksza nie na rękę :-(

reklama
karolina gratki z okazji sprzedaży samochodu :) znając życie jak mężowi jeżdżenie komunikacją miejską da się we znaki to szybciutko coś znajdzie nowego :)

Asionek tak szybko się teraz ta macica podnosi
shocked2.gif
cieszę się, ze magnez pomaga, właśnie przypomniało mi się, ze muszę zażyć :)

Marti myślę, ze jak lekarz ci je zlecił to możesz brać ten cyclo3fort

Rudson i kupiłaś coś na zakupach??

karola79 witaj i gratuluję bliźniaków, znasz płeć maleństw?

sivi no ja niestety nie mam co liczyć na większą pomoc, bo wszyscy myślą, że dam sobie radę :/ trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia

kurde miał do mnie dzwonić endokrynolog i do tej pory nie zadzwonił, a zawsze w sobotę dawał znać :/ kurde miała bym to gdzieś jakby wyniki były oki, a mam poniżej normy i czekanie jest mi z leksza nie na rękę :-(

Parka- Staś i Tośka

werka dobrze że do ciebie mama przyjedzie do dzidziusia, przy pierwszym zwłaszcza dobrze jest mieć oparcie doświadczonej mamy :-)
Ja się zastanawiam jak się odnajdę przy dwujce...

Wypróbowałam ptasie mleczko kasiadz. NIEBO W GĘBIE !!! i znika w zastraszającym tempie...

Ja spadam mojego przystrzyc bo już ma na głowie chaszcz.

Ja swojego tez kosze! Ale teraz w polsce ma zalatwic te sprawy, to bede miala z glowy!
Wczoraj mu plecy golilam depilatorem, on to poprostu kocha!!:szok::-) ma pojedyncze wloski, i go laskocza a pozatym to nieraz gra wstepna ehhehe

Moja mama sama sie zaoferowala. I nawet wolalabym zeby byla przy mnie na starosc, jak juz sie przeprowadzimy na swoje to przyjedzie na stale a ja pojde do pracy:)))

cudownie :) no to tym bardziej gratuluję :) fajne imiona wybraliście :)
to twoje pierwsze dzieciaczki??

Werka to zazdroszczę, bo u mnie teściowa jest bardziej przejęta niż moja ma :/

Ostatnia edycja:
Werka to zazdroszczę, bo u mnie teściowa jest bardziej przejęta niż moja ma :/

Widzisz ja jestem bardzo emocjonalnie zwiazana z moja mama. Choc mam duzo kolezanek, to wiem ze moge liczyc tylko na nia. I co najlepsze moj M sie swietnie z nia dogaduje... I drinkuja, i tancuja itd:szok::-)
Moja mama poraz pierwszy zostanie babcia, a tesciowa poraz szosty. (Mirek ma 5-ro rodzenstwa), wiec ta wiez jest troche inna. Ale tez sie interesuje...

O matko ale sie nudze, nie mam normalnie z kim pogadac. Jeszcze dwa dni i do wariatkowa pojde!!
Moj polecial do Pl, moja mama pojechala do niego ( poznac moich tesciow), i po szwedac sie po gorach. I zostawila mnie sama, moja kolezanka dzisiaj leci na urlop 3tyg do Pl, jejku totalna nuda...
Juz zaczelam mowic sama do siebie, a raczej do mojej Laury:) Corci!!!

No i wzielam sie za robienie muszynka dla nas bo jakos sie zachcialo czekolady...:)))

jak cie to pocieszy moj maz w pracy jest i tez mi sie nudzi jak cholera :/ normalnie nawet w tv nic nie ma idzie ocipiec
do malego tez gadam hehe
oj zjadlambym murzynka !!

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.

witaj :) gartuluje blizniakow !! super imiona wybralas :)

Cześć wam,
ja dopiero teraz miałam czas na bb..

Mere, Rabbit gratuluję dyplomów!!!

Mi też się dziś nudziło a raczej tęskniło bo małż był na fuszce. Ale już wrócił i idziemy na grilka, a w pn do mnie siostra przyjeżdża :) i będę mieć przez parę dni towarzystwo :)

też dziś troche posprzątałam ale bardzo mi ciąży brzuszek, postoje choć trochę i od razu czuję ciągnięcie.. więc sie nie przemęczam..

miłego wieczora babeczki :*

fajnie , ze siostre bedziesz miala :) moja 16 lipca bedzie :)

Werka depilatorem plecy ?? wow hehe moj by mnie zabil za cos takiego :))

asionek - nie przesadzaj ze odrazi zabil. Mirek nie ma buszu. Tylko takie pojedyncze ze bez swiatla nie wylapie ich.
Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielk :wściekła/y: juz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi :wściekła/y::szok: Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...

werka lubi depilator?!!!:szok::szok: łaskocze go?!!! Jestem pełna podziwu...ja jak włączam depilator to mój zwiewa :-) bo raz go nim przejechałam...
Fajnie że masz taki dobry kontakt z mamą, to się rzadko zdarza. A piersze wnuczę jest najbardziej kochane i rozpieszczane przez dziadków, wiem co mówię bo nasza jest takim właśnie wnuczęciem pierwszym i u mnie i u mojego.

reklama
3 lata młodszą siostrę :-) ale się jej nie spieszy do zakładania rodziny, a tak bym już chciała siostrzeńca/siostrzenice...
Mój ma 2 braci, jeden wieczny kawaler, za to drugi się ożenił i ma półtoraroczną córcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry