Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cudownieno to tym bardziej gratuluję
fajne imiona wybraliście
to twoje pierwsze dzieciaczki??
Werka to zazdroszczę, bo u mnie teściowa jest bardziej przejęta niż moja ma :/
:-) Na poczatku znajomosci nie przyznalam mu sie ile mam lat, dodalam sobie 5lat 

Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielkjuz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi
Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...
daję radę...tylko skubaniec na uszkodzony dźwięk na skype i "wróiliśmy do korzeni"...codziennie klikamy...jak za młodego 

asionek - nie przesadzaj ze odrazi zabil. Mirek nie ma buszu. Tylko takie pojedyncze ze bez swiatla nie wylapie ich.
Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielkjuz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi
Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...
18lat to za duza roznica zdecydowanie. Jak bylam w polsce u kosmetyczki w pokoju obok, lezal mezczyzna na depilacji. I caly czas slyszalam " o kur.., o boze" ale mialam ubaw z niego...
Ja swojemu jak kosze leb, to odrazu pachy lece i *** hehehe
Werkanorrrmalnie mnie zgorszyłaś...
Ja akurat nie lubie wydepilowanych chłopów...widocznie mi się samce podobają![]()
Mój z wiekiem zarasta coraz bardziej, jak się poznaliśmy to miał pare kłaczków na klacie a teraz jak orangutan zaczyna wygladać...już mu na plecach wyłażą.

a mojego nie ma już 3 tyg...a wraca za 3 miesiącedaję radę...tylko skubaniec na uszkodzony dźwięk na skype i "wróiliśmy do korzeni"...codziennie klikamy...jak za młodego
karola ale super fajna gromadka ci się szykuje![]()