K
karolina1978
Gość
Witaj u nas.To tez parka jak u naszej RabbitParka- Staś i Tośka
Ale macie tematy apetyczne!Owlosienie u mezczyzn.
Najbardziej sexi jest owlosiony zad i plecy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj u nas.To tez parka jak u naszej RabbitParka- Staś i Tośka
wiec skoro chce powtorzyc,to musi mu baaaardzo przeszkadzac no ja ci dam stara, ja też mam 28 i staro się nie czujęJa stara już28 a mój 29
Zmykam, dobranoc :-) Zapodamy sobie filmik i spać

Mój też cały zrośnięty, ale lubię to choć ciężko było się przyzwyczaić 

) a ja sie zerwalam na nogi bo myślałam ze jemu cos sie dzieje
i od 4 -6 rano nie spałam
ehhhh no nic jak wroci to ja go przywołam do porządku ;-) A dziś jedziemy po poludniu na obiad do teściowej i nie powiem ze mnie to cieszy bede atrakcja obiadu a czy dużo przytyłam?o jaki brzuch masz wielki? o a cera taka a dupa taka? 
. Poszli 2 tyg. temu to nie miał dla nich czasu i spławił ich. Poszli wczoraj i co się okazało? ksiądz na zarezerwowaną dla nich godz. ślubu wpisał inną parę a im powiedział że mają do wyboru ślub o 14 albo o 20 godz. nieźle co
? zaproszenia wysłane, wszystko załatwione pod ślub na 15. Ale wczoraj u teściów był płacz i nerwy, a szwagierka przyjęła to spokojnie, mówiąc, że trudno
. Ja bym tego tak nie zostawiła, teście też chcieli iść do księdza się kłócić
. To nie dość że teście 90% spraw weselnych załatwiali sami (łącznie z pomocą w kupowaniu ubrania dla przyszłego zięcia)
to przyszły zięć podczas imprezy imieninowej teściowej powiedział że za bardzo wszyscy ingerują w ten ślub, w tym teściowa!