reklama

Październik 2011

reklama
kuzwa, a moj wlasnie jak na zlosc zarosniety jest caly...nogi ma wlochate, klata to dywan i teraz te plecy jeszcze coraz bardziej mu zarastaja....i wprost proporcjonalnie z glowy mu wylaza :p kuzwa,co za egzemplarz mi sie trafil :p
juz mu robilam kiedys wosk wlasnie na plecy,ale wtedy to wlasnie poczatki byly i raptem kilka wloskow,ale sie darl :-D wiec skoro chce powtorzyc,to musi mu baaaardzo przeszkadzac :p

a ja za to nie moge sie woskowac,bo mam za slabe wloski i mi zaraz wrastaja pod skore,a rosna mi dosc szybko, wiec mam jak juz zejdzie mi podraznienie i czerwone plamki, to mam gladkie nogi moze przez 3 dni,a zaraz potem sie robia krostki i musze dlubac peseta....

dzień dobry :) chyba dzisiaj ja pierwsza wstałam :) obudził mnie pierwszy skurcz łydki i wystrzeliłam z wyra jak z procy żeby się ratować :) no nawet branie magnezu nie pomaga? dziwne

Ja stara już :-p28 a mój 29
Zmykam, dobranoc :-) Zapodamy sobie filmik i spać
no ja ci dam stara, ja też mam 28 i staro się nie czuję
laugh.gif

Karola no to będziecie mieli trójeczkę :)

gugula no mój też owłosiony w miarę możliwości, ale ja to sobie nie wyobrażam "łysego" faceta :)

Dobryyyyy :-)

Po śniadanku nocka mineła cięzko bolały mnie stawy pachwiny ciągneły kreciłam się masakra w dodatku rano mąż zerwał się na nogi bo mu budzik nie zadzwonił a jechal na giełdę sprzedac nasze autko i krzyknął (kurrrr Marta :wściekła/y:) a ja sie zerwalam na nogi bo myślałam ze jemu cos sie dzieje :confused2: i od 4 -6 rano nie spałam :confused2: ehhhh no nic jak wroci to ja go przywołam do porządku ;-) A dziś jedziemy po poludniu na obiad do teściowej i nie powiem ze mnie to cieszy bede atrakcja obiadu a czy dużo przytyłam?o jaki brzuch masz wielki? o a cera taka a dupa taka? :confused2:

Cześć dziewczyny,

Ale włochato na forum ;] mój ma trochę na klacie, na plecach nie ma na szczęście, a nogi to jak facet pierzaste. W tamtych okolicach też mu każę strzyc :)

Witam nową mamę, fajne te imiona, moja siostra będzie mieć Zosię :)

Werka nas też jest sześcioro, 4 siostry i 2 braci :) jak u twojego.. wesoło jak nie wiem, a najlepiej na święta :) Moja mama będzie potrójną i zaraz poczwórną babcią, za to u mojego pierwszy wnuczek :)

hmm trza to ptasie mleczko zrobić jak takie dobre :)))

witam się i ja w ten niedzielny ranek :)

ale się wczoraj rozpisałyście o owłosieniu..........
mój na szczęście nie ma nadmiaru:)

my wczoraj do domciu dotarliśmy o 24 bo u teściowej na imieninach byliśmy i oczywiście wszystkim gościom pochwaliłam się naszym wózkiem - podobał się (przynajmniej tak mówili).

No i wiecie co, w sierpniu mamy ślub szwagierki:-). Już rok temu załatwiała sobie termin w kościele, ksiądz sobie wszystko zanotował i kazał jej przyjść ok 3 miesiące przed ślubem:tak:. Poszli 2 tyg. temu to nie miał dla nich czasu i spławił ich. Poszli wczoraj i co się okazało? ksiądz na zarezerwowaną dla nich godz. ślubu wpisał inną parę a im powiedział że mają do wyboru ślub o 14 albo o 20 godz. nieźle co:szok:? zaproszenia wysłane, wszystko załatwione pod ślub na 15. Ale wczoraj u teściów był płacz i nerwy, a szwagierka przyjęła to spokojnie, mówiąc, że trudno:confused2:. Ja bym tego tak nie zostawiła, teście też chcieli iść do księdza się kłócić:wściekła/y:. To nie dość że teście 90% spraw weselnych załatwiali sami (łącznie z pomocą w kupowaniu ubrania dla przyszłego zięcia):tak: to przyszły zięć podczas imprezy imieninowej teściowej powiedział że za bardzo wszyscy ingerują w ten ślub, w tym teściowa!
Ja kurcze 3 lata po ślubie ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się tak teścią dogadać.

reklama
Ojejku ale sie ne wyspalam:( Zasnelam moze po 2 w nocy, a teraz obudzila mnie duchota... Taki upal na dworze ze grzech z niego nie skorzystac.
Komputer mi sie cos popsol. Nie mam tapety, tylko na niebiesko. I ciagle pisze ze mam zarazony komputer, nic nie dziala tylko przegladarka, skanowalam ale nic kurde. Bedzie trzeba czekac na Miroslawa...

elifit - zazdroszcze mu tak licznej rodziny. Ja niestety jestem jedynaczka. Bylismy teraz na swieta u jego rodzicow, to jadalni i stolu zabraklo. Caly czas wchodzili i wychodzili. Ale milo bylo...
Pomimo ze nie ma zgody miedzy nimi wszystkimi jak to w rodzinie.

karola mmmhm ja nie raz mam wrazenie ze to ja jestem matka mojej mamy, a nie jej corka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry