reklama

Październik 2011

Asia- jak joga? podobalo się ?

A mi nadal te dziąsła krwawią masakraaaaaaa elemx nie działa jakoś rewelacyjnie dziś tak sobie rozwaliłam ze nie chcialo przestać krwawić :-(

fajnie bardzo relasujaco polecam rowniez w domu sobie zrobic taki seans 30min. :)
kkurcze , a moze kup jakas mega miekka szczoteczke ?,

Hej.

Asionek[/B] zrob zdjecia na tej jodze ,jestem ciekawa jak wygladaja babki z brzuchami co sie wyginaja

Ja tez juz mam lozeczko zlozone i prawie co noc mi sie sni ,ze mam mala na rekach.Dzisiaj w nocy karmilam .Cale szczescie nie sni mi sie porod.

foty robic nie bede , bo nas jest tylko dwie ja i jakas babka i polozna wiec kicha hehe , nie bede im fotek strzelac , jak takie skoncentrowane cwicza :)
narazie brzuchy jeszcze nie za wielkie wiec wsumie zle nie jest :)

Ja mam jakieś chore sny czasami... np. śniło mi się że siedziałam na balkonie w czasie burzy i na laptopie coś robiłam... i piorun strzelił mi obok balkonu a wszystko razem z laptopem zrobiło się białe, a potem lamentowałam czy dziecku ten piorun nie zaszkodził.

albo że na brzuszku wyrósł mi..... siusiak..... byłam bardzo tym zażenowana i zdziwiona jak można mieć coś takiego, przeszkadzał mi, nie mogłam go zakryć...:szok:

wow jakie sny :szok::-D ten siusiak niezly hehe

mnie kazał 3jajka dziennie i litr mleka i 100g białego mięsa....

yyy litr mleka , 3 jaja ? kurka w zyciu tyle nie zjem i nie wypije :/

Hej,
Asionek no i jakwrażenia jogowe? Ja w takich upałach bym chyba umarła :szok:najpierw ciuszki ogarnę, łóżeczko rozłożę w sierpniu.

)

a dobrze :)
no upaly to ciezko zniesc i bez ciazy , a teraz to sapie jak slon i sie poce jak swinia :/ no , ale w koncu zawsze chcialam w cieplym klimacie byc nad morzem to i mam :)

Rabbit to stwierdzilam znowu ze ja sie bardzo kijowo odzywiam!

hehe no to ja tez :)

Cześć.

Włąśnie zbiera się na burzę i chyba będzie padać poza tym chłodno się zrobiło. Tak już 3 czy 4 dzień ale przynajmniej jest czym oddychać. Chociaż szkoda bo chciałam małą nad jeziorko zabrać.
Co myślicie o ciężarnym pływaniu w jeziorze bo ja się zastanawiam czy można?

ja w morzu juz plywalam kilka razy
teraz na basen dla ciezarnych ide
ale ogolnie jak nic ci nie jest to jasne , ze mozna :) a nawet plywanie wskazane w ciazy jest :)

reklama
hehe wiecie ja mam dwójkę w brzusiu...a jak robiłam białko to znacznie spadło....to pewnie dlatego....lekarz mówił że dzieciaki i ja będziemy bezpieczni jeżeli tyle dziennie będę jadła....

ciacho Orgazm pyyyyyysznnnnneeee........nie wytrzymałam i musiałam spróbować

Rudson kurcze szkoda mi was, Domel sie biedaczek meczy a teraz jeszcze ty ..
uwazajcie na siebie i trzymam kciuki zeby nic zlego z tego kupsztala nie wyszlo ;*

Rudson [/B]zdróweczka, no i powodzonka żeby w kupce nic nie wyszło.. może Domel ma jelitówkę?

no nic nie wyszło :-D:-D:-D:-D a już 3 razy robione ...może faktycznie tak kończy się jego wirusówka...

Dziś przy obiedzie to myślałam ze urodzę...nawet kęsa gówniarz nie chciał...stanie w kącie, histeria dramat....zjadł trochę i poszedł z babcią na rower...dzięku Bogu zszedł mi z oczu bo chciałam go udusić :wściekła/y::wściekła/y:

wrócą zaraz i mamy robić jagodzianki :-D

Asia ale ci zazdroszcze tej jogi :-p:-p:-p:-p

DZień doberek,
ja dzisiaj do 11 w łóżku leżałam,a taki dzień lenia,no,ale trzeba wstać bo aż wstyd.Po wczorajszej wizycie mam pobrany wymaz z gardła bo pani doktor nie podoba sie kaszel no i ...... musze powtórzyc połówkowe,bo nie mają wszystkich wymiarów,bo młody leżał w poprzek brzucha twarzą do góry,ale jakos ciesze się ,że jeszcze raz pójdę.Za miesiąc musze zrobić test obciążenia gluzozą i tyle.

Ja mleka też nie mogę,ne dlatego,że nie lubie,ale poprostu mi szkodzi,dostaje takich "pierdów złośliwych",że musiałabym spać sama w piwnicy z maską gazową na twarzy,więc nie ryzykuję.
Rabbit z fast foodem mam to samo kurcze i nie umiem sobie odmówić coli.

Ale mnie wkurrrrr dziś mój mąż nie wiem jak wasze połówki ale moj to sie niczym nie interesuje niczym oglądalismy dzis wózki i w domu pokazuje co mi sie podoba a on a cos innego i mu najlepiej poszukaj i pod nos a on łaskawie zobaczy w sumie jebbbb wózki i pojechał na basen i jeszcze do mnie co mu na basen bedzie potrzebne dziewczyny trzymajcie mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

Rudson to może nie wmuszaj w małego żarcia? przejdzie mu to sam przyjdzie.. a jak się boisz że się odwodni to elektrolity dla dzieci?? Niedługo go puści ta wirusówka :cool2:

Marti ja już mojego pare tygodni proszę by pomyślał nad imieniem ;-)

reklama
hehe wiecie ja mam dwójkę w brzusiu...a jak robiłam białko to znacznie spadło....to pewnie dlatego....lekarz mówił że dzieciaki i ja będziemy bezpieczni jeżeli tyle dziennie będę jadła....

ciacho Orgazm pyyyyyysznnnnneeee........nie wytrzymałam i musiałam spróbować

no z dwojka to juz i wiecej trzeba przyjmowac bialka np.
kurka czy tylko ja nie robilam tego ciacha ?? :) tak zachwalacie , ze az slina leci !!

no nic nie wyszło :-D:-D:-D:-D a już 3 razy robione ...może faktycznie tak kończy się jego wirusówka...

Dziś przy obiedzie to myślałam ze urodzę...nawet kęsa gówniarz nie chciał...stanie w kącie, histeria dramat....zjadł trochę i poszedł z babcią na rower...dzięku Bogu zszedł mi z oczu bo chciałam go udusić :wściekła/y::wściekła/y:

wrócą zaraz i mamy robić jagodzianki :-D

Asia ale ci zazdroszcze tej jogi :-p:-p:-p:-p

kurcze szkoda , ze maly nie je ... ale napewno po chorpbie i apetyt wroci :)
jejku ja chce jagodzianke !!! u nas nawet jagos nie widzialam :/ a jak beda to cena pewnie z kosmosu :/

no troche sportu sie przyda :)
teraz basen jeszcze zaczynam od 1 lipca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry