• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

czuły to on nie jest taki bardzo bo ma 25 !!Dobra zrobie, jak wyjdzie II to super a jak @ nie przyjdzie przez tydzien to znów zrobie i zobaczymy czy wyjdzie II !!!!
Ja uciekam , wyspać sie musze, bo jutro może wielki dzień i to od rana juz :):):):):) A poza tym jutro ciąg dalszy imprezowania bo teraz ci znajomi wpadają do Nas :-D
Dobranoc :* Odezwe sie rano !!!!!!!!!!! :*:* Paaaaaa...... :)

reklama
No to do jutra
heej.gif

Eli pisalas , ze bylas w 6tc ciazy na usg i juz bilo serduszko , te 6 tyg. to od okresu liczone ??

Nom od okresu :) i ma 9mm.. szacuję, że poczęcie gdzieś było koło 3.01 bo wg USG to termin porodu na 24.09, a według miesiączki na 1.10

Patrzyłam na wrzesniowe usgki i widziałam że w 6tc to mniejsze fasolki były, więc może jestem już w 7tc :)

wróciłam z pracy, przeczytałam wszystkie tysiąc pięćset sto dziewięćset postów i stwierdzam z przykrością ze moje objawy są raczej urojone.
Bardzo chciałam być październikówką ale to się raczej nie stanie. Mam jszcze okruszki nadzieji ale... :-(
Postanawiam nie czytać więcej waszych wpisów bo tylko mnie zazdrość zżera od czytania jakie jesteście szczęśliwe z II kresek lub dwóch pęcherzyków :-) Cieszę się oczywiście z waszego szczęścia.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę powodzenia.

ah Iwonka jak ja Cie rozumiem:) Ale ta nadzieja to jednak dobra rzecz. Dzisiaj już byłam pewna, że to @ bo mnie brzuch zaczął boleć i tak mokro się zrobiło a tu nadal nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry