R
RiSiA
Gość
wszystkim przyszłym październikowym mamom życzę spokojnych 9 miesięcy i bezbolesnych porodów 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny !!
niestety mam złe wiadomości !!!! Test NEGATYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!! Płacz i Lament Rozczarowanie itd, trudno sie mówi , może jeszcze jest nadzieja ze nie wykrył ciąży !!!!!!!!!!!!
Miłego dnia !!!!
Mamuska nie zalamuj sie ja tez zrobilam u mnie tez negatyw :-(

Mamuśka i Edyta już nie mogłam wytrzymać i musiałam na chwilę zajrzeć, by sprawdzić jak się sytuacja przedstawia... i przykro mi, chociaż nadal trzymam &&&, żeby jednak @ przyszła, a pojawiły się II za kilka dni. Oby tak było właśnie, bo ten wątek jest dla was stworzony, a wy jesteście jego dobrymi duchami![]()
Mamuśka i Edyta już nie mogłam wytrzymać i musiałam na chwilę zajrzeć, by sprawdzić jak się sytuacja przedstawia... i przykro mi, chociaż nadal trzymam &&&, żeby jednak @ przyszła, a pojawiły się II za kilka dni. Oby tak było właśnie, bo ten wątek jest dla was stworzony, a wy jesteście jego dobrymi duchami![]()