reklama

Październik 2011

reklama
ilona sie chłop zdziwi :-D:-D:-D
Eee to malutki jest jeszcze, nie masz się czym martwić, ma czas :-) gugula swojego ostatnio nocnikowała, z sukcesem, to ona by ci więcej na ten temat powiedziała
Werka a to ty nie wspominałaś nic o sophi czy jakoś tak??

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.
Uff...:-D Znalazłam Tą trzecią mamusię bliźniaków :-D parka Staś i Tośka... Zagadka rozwiązana:cool2: :-p

Mamuśka
jeśli ma zamiar go nauczyć poprzez pokazanie jak faceci te sprawy załatwiają to ma naprawdę wielkie szanse, to podobno działa ;-):-D Kurczę sorki ale nie mogę się przyzwyczaić do Twojego nowego nicku, dla mnie nadal jesteś mamuśka i już :-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja :)
kasiadz, i jak po wizycie u fryzjera?

Ilonka, super że jesteś. Ciesze się że u was już w porządku. Urlop te się wam przydał. :-)

Ja dzisiaj jestem zaganiana od rana, bo musiałam bratu pomóc przy rekrutacji do szkoły bo sekretarka coś namotała. A mama dziś pracuję do 15... więc mnie poprosili.
Ja wczoraj po tej glikozie to chodziłam jak anemia, apetytu nie miałam.

Werka, Laura bardzo śliczne imię :-)

Malutka to masz dobrą pamięć tak czy siak są juz 3 babki 3w1 :D
Sivi mnie chodziło ze bede go uczyć w lato bo łatwiej po prostu, osika sie to mu tak nic nie bedzie bo gorąco na dworzu w zime to gorzej własnie, no ale zobaczymy, niec chłop robi sobie nadzieje ze go nauczy szybko i to jeszcze w dodtaku przez 2 dni

Malutka kurcze ja tez nie mogę sie przyzwyczaić no nicku nowego , lubiałam mamuśke23 :D pisz jak ci wygodnie :)

Ostatnia edycja:
Takze zostala dziewuszka. Staram sie kupowac unisex ciuszki i rzeczy ani rozu ani niebieskiego za szczegolnie. Kolorki zrobilam nastepne pranie kolorowe :) ojej ALE PACHNIE

a mi pachnie bo zamiast obiadu to narobiłam ciasteczek francuskich z marmoladą :-p
a Młoda zje wczorajsze kopytka :-p

kasiadz, i jak po wizycie u fryzjera?

no właśnie??? chwalić się fryzurką :tak:

Malutka jak jesteś taka chętna to możesz mi też podać nr :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry