reklama

Październik 2011

Wiecie, właśnie o to chodzi, że gdyby to była smarkula to bym mogła jeszcze przymrużyć oko, nie ma kasy, za młoda by podjąć pracę, rodzice schorowani i im się nie przelewa, a może wstyd przed koleżankami bo ta się ubiera tak, a ta tak a jej na to po prosu nie stać... Ale ona ma 19 lat!! No ludzie toż ona już powinna pracować, na siebie zarabiać i jeszcze pomóc rodzicom! No co za bezwstydnica jedna! :wściekła/y:

reklama
Oh dobrze ze mam was dziewuszki bo komu ja bym takie rzeczy powiedziala?! Wstyd by mi bylo, jeszcze by mnie osadzono!

I jesli chodzi o Alicje to bardzo bym chciala zeby z nami zamieszkala, ale wg prawa Polskiego ona nie robi krzywdy dziecku ze chodzi brudna i karmiona tylko kielbasa i chlebem. Ze nie wie co to jest picie ze slomki, czy lizanie lodow?! A ma juz prawie 3lata...
Dopoki Ala sama nie powie " tato zabierz mnie" to mozemy tylko sie przygladac i cierpiec...

werka

jak Ty o tym spokojnie piszesz.... że przymknęłabyś oko gdyby się przyznała... ja bym chyba nawet w takiej sytuacji znienawidziła. Masakra poprostu!!!!

Twoja mama miala zdecydowanie rację, że pooruszyła temat nawet tak delikatnie. Może dziewczynka troche nabierze rozsądku. I jeszcze Cie poucza co do dzieci..;/ ciekawe jak Twoje się urodzi jak się zachowa??:shocked2:
Niby rodzina, a jednak... ale ja też w życiu już się przekonałam, że z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciach... oczywiście pomijając moją najbliższą rodzine- tzn rodziców i siostrę.

ilona

ja chodziłam przed ciążą na solke i nie uważam, zeby w rozsądnej ilości była aż tak tragicznie szkodliwa. Także kilka krotkich sesji nie zaszkodzi. Ale w miare możliwości korzystaj ze słonka :)

Ewa byłam jeden raz w poniedziałek wczoraj sie nie wyrobiłam wiec nie poszłam wiec dziś chciałam iśc i potem w sobote, Ja chodze na razie na 5 min i smaruje sie ziajką przyspieszaczem bo ma dobre recenzje, moze po paru razach bedą efekty :)

Malutka - ona wlasnie w tym roku skonczyla szkole i pisala mature. Ktorej podobno nie zdala:-D:-D

Ewa - moje dziecko to moj problem. I nie boj sie ja o swoje bede umiala zawalczyc. Z Ala czulam sie nie pewnie bo pierwsze spotkanie, a i tak wolala mnie, to ze mna lazila to mi pokazywala stworzonka. Moj M nie zauwazyl niczego jak ona sie zachowuje w stosunku. Zadko sie spotyka z corka, ma przez sad przysadzone tylko jeden weekend w mies.

Teraz zalapal sie na czerwien i lipiec. No i dopiero pojedziemy wszyscy na swieta. Trzeba kase odlozyc, zaraz dzidziusiowa sie rodzi potem dom i wesele.

ilona witaj, ja też jestem po dwóch poronieniach, teraz 3 raz jestem w ciąży, długo odczekaliśmy jak na mnie, bo prawie rok po drugiej stracie, nie brałam tabletek anty, bo szczerze mówiąc chciałam, żeby mój organizm sam się wyregulował, w sumie szliśmy na żywioł, początkowo się nie udawało, ale jak odpuściłam to suprise :) Trzymam kciuki za ciebie i wierzę, że będzie dobrze!!

Werka podziwiam cię, bo ja to bym tej lasce nie wybaczyła nawet jakby się przyznała, o nie

ja dziś z doskoku bo robiłam sok malinowy tak na zapas, bo mnie naszło :) jeszcze muszę zrobić jagodowy, ale to przy okazji, jak leń mi minie :)

Ilonka - ja uwielbiam sok z aronii mojej mamy oh mam w lodowce jeszcze :-):-)

A jesli chodzi o szybka opalenizne, najlepiej sie jest smarowac maslem kokosowym, bierze szybko i braz...

ilonka dzięki, myśle ze rok to nie bedziemy czekać ale tak pod koniec roku juz zadziałamy coś może o ile bedzie wszytsko ok i jak lekarz da zielone światełko :d
Malutka dzięki, zajrzę na pewno do Was dziś jeszcze, :D
Udanego popołudnia kochane :*w
Werka ale masłem przed solarium czy tak ogólnie bierze ładnie ?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry