reklama

Październik 2011

hejka,

ja dziś zeszłam wszystkie okoliczne sklepy z bielizną i na te moje gary nie mogłam żadnego stanika dobrać :-( jak mówie 75 E to się patrza na mnie jak na cudaka :eek: znalazłam w sumie jeden ale miał tak cienkie ramiączka ze no ja dziękuję gdzie do takiego rozmiaru cienkie na pół centymetra moze mniej ramiączka :confused2:

Justyś- tulę cię mocnoooo :-(

reklama
super , ze zadowolona jestes z ciuszkow !! :))

ja chodze , ale u nas raz jest za darmo , dwa mialam jedno spotkanie pogadanki , a teraz tylko joga i basen :) wiec luz
dobrze , ze juz po ...
a co do facetwo to wiesz oni sa z marsa hehe
no inny swiat , czasami to az nogi i rece opadaja :)
no włąśnie jakby jeszcxze była za darmo to bym się nawet nie zastanawiała, ale u nas 200zł sobie życzą

Marti u mnie też ciężko dostać coś w tym rozmiarze, ja mam 80E :/

hejka,

ja dziś zeszłam wszystkie okoliczne sklepy z bielizną i na te moje gary nie mogłam żadnego stanika dobrać :-( jak mówie 75 E to się patrza na mnie jak na cudaka :eek: znalazłam w sumie jeden ale miał tak cienkie ramiączka ze no ja dziękuję gdzie do takiego rozmiaru cienkie na pół centymetra moze mniej ramiączka :confused2:

Justyś- tulę cię mocnoooo :-(

kurcze to nieciekawie z tym stanikiem
moze przez neta zamow ??
fajne sa z Konrada , Ewy Bien ( chyba jakos tak ) i maja duza rozmiarowke :)
ja nie mam tego problemu , mam dosc male piersi i prawie nic nie urosly ..

no włąśnie jakby jeszcxze była za darmo to bym się nawet nie zastanawiała, ale u nas 200zł sobie życzą

Marti u mnie też ciężko dostać coś w tym rozmiarze, ja mam 80E :/

no dlatego poszlam :)
do tego ja nie wiem jak tutaj wyglada wszystko wiec taka SR jest dla mnie wsumie fajna :)

Marti, Ilonka mam dokladnie ten sam problem, jesli macie mozliwosc, to udajcie sie do H&M, C&C lub najzwyczajniej w swiecie do Decathlon (tam kupicie sportowe staniki, ale swietnie podtrzymujace duzy biust) ja tylko tam znajduje moje rozmiary, bo tez juz sie porzadnego E doroblam, a 75 pod biustem i te trzy sklepy mi zycie ( czytaj biust )uratowaly .

:szok:
ale żeście napisały od rana, chyba z godzinę czytałam i to pobieżnie!
chyba połowę rzeczy już zapomniałam zle z tego co pamiętam:

u fryzjera byłam tylko zafarbować włosy. Gdyby nie siwe odrosty to pewnie bym nie farbowała ale nie mogłam już się na nie patrzeć. Wcześniej farbowałam sama w domu, ale te farby u fryzjera są łagodniejsze niż te dostępne w sklepie.

Co do tabletek anty. to mi po poronieniu lekarz poradził zacząć brać tabletki i po 6mies. odstawić i od razu próbować zajść w ciążę, ale ja tabletek nie brałam, a zajść w ciążę próbowałam szybciej, ale udało się dopiero 6 miesięcy po poronieniu.

Co do SR to ja sie zapisałam. jest to szkoła na NFZ oznaczona przez fundację rodzić po ludzku. Jak na razie byłam na 1 zajęciach, teraz jest krótka przerwa i od 7.07 zaczynają się zajęcia 3-4 razy w tygodniu. Na pierwszych zajęciach ustalaliśmy tematy które chcemy poruszyć. 8.07 mamy pokazy i ćwiczenia tańca brzucha :)

a co do porodu z facetem to ja bardzo bym chciała żeby mój był przy mnie, ale on nie chce:wściekła/y: więc zobaczymy jak to będzie

oj nie pamiętam o czym tam jeszcze pisałyście? hmmmmmm....

i witam mamuśkę !

Ostatnia edycja:
hej laseczki

sorki za nieobecnosc , ale u mnie sie remont zaczal i mam mega sajgon
sajgon jest taich rozmiarow , ze wszytskie rzeczy z 3 sypialni mam w livingu i mam problem ze snalezieniem majtek ;./ hehheeh
a to jeszcze troche potrawa..
masakra..
ale na pocieszenie, listonosz mi przyniosl dzisiaj paczke z tymi rzeczami ktore wylicytowalam na ebayu i to jest mega wielka paka, 80% rzeczy jest nowych, wszytsko idealne,no sliczne poprost, sto razy ladniesze niz na zdjeciach :)))))))))) tak sie ciesze :))))))))))))))
Fajnie ze ci sie udalo ,u mnie bylo na odwrot tylko 20% mi sie podobalo

dziewczyny a takie pytanie chodzicie czy będziecie chodzić do szkoły rodzenia?? warto czy nie?
Ja uwazam ze przy pierwszym dziecku to jest fajne ,dodaje uroku ciazy.I napewno uzyskuje sie odpowiedzi na nurtujace nas pytania.A pozatym mozna nawiazac znajomosci z innymi mamami.
Hej Wam .
Ja już po pogrzebie, dałam rade, nie weszłam tylko do kaplicy, a tak bylam w kosciele i na cmentarzu, płakałam bo nie dało się inaczej, ale wiecie co przynajmniej mam czyste sumienie, znając mnie później bym sobie w brodę pluła że nie poszłam przecież to mój dziadek, wszyscy mnie wyganiali, nie idź, w ciąży na pogrzeby się nie chodzi ble ble ble ble ... Ale byłam i będę spać spokojnie.

Z m hmm coś tam gadaliśmy, wczoraj cały dzień się nie odzywałam on gadał do mnie jakby nigdy nic, dziś powiedziałam że się wyprowadzę jak ma być taka atmosfera w domu, to strach mu do dupska zaglądnął i zaczął ze mną rozmawiać, i mówi to dlaczego nie powiedziałaś mi co Ci na sercu leży tylko nie odzywasz się 2 dni do mnie- ręce mi opadły, tylko że jak mu próbowałam mówic co mi jest to on na ten temat dwa zdania a potem : wiesz zastanawiałem się nad kolorem tych paneli do salonu . A mnie jakby któś w łep zaj...... !!!!!

ehhh szkoda gadać :/

Cześć - mamuśka :*
Dobrze ze poszlas.Bedziesz miec spokojne sumienie.
A chlopem sie nie przejmuj ,ja uwazam ze faceci sa bardziej obrazalscy niz kobiety.
Ja mojego zawsze wyzywam od prima baleriny z fochami.

bylam pare razy i zaluje, wcaaaale mi sie nie podobalo :(

A co do czestego pisania jeszcze wroce, zauwazylyscie jak ciezko sie do Was wkrecic??:zawstydzona/y:
Latwiej jest zaufac osobie ktora czesto pisze ,opowiada o swoim zyciu ,obawach i radosciach.
I dlatego pisz czesciej ,napewno sie wkrecisz.:tak:

Ja nadal walcze z kompem ,udaje mi sie raz na sto podejsc otworzyc strone .

Tu pogoda sie zdupczyla ,ale to dobrze mozna oddychac:-p

Hello,
Kurcze,i znów mam zaległości zaraz nadrobię:tak:
Wybieram sie z dziewczynami na basen dzisiaj na 17.00 kto ze mną,tylko mam dylemat bo w stroju wyglądam jak Gloria z bajki Madagaskar,brakuje mi tylko MOTO MOTO:-D,no,ale mam nadzieję że w tłumie amerykanek nie będę się za nadto wyrózniać.
Justyś dzięki Bogu ,że już po,masz rację nie poszła byś bo,miałabyś wyrzuty sumienia.Przytulam Cię mocno i jeszcze raz szczera wyrazy współczucia!!
Marti,jak moje będą w takim tempie rosły taniej będzie kupić namiot jedynkę z przedsionkiem.Ostatnio moja Zuzia pyta" Mamo,a jest stanik w rozmiarze Z?":szok: Boże nie daj mi dostapić tego zaszczytu!!!!!! A mój BUFET rośnie dalej już mam DD.
Ok idę nadrabiać zaległości.

Justyś- moje kondolencje
[*] dobrze ze poszłaś do kaplicy, potem nie będziesz żałować ze sie nie pożegnałaś !!!! Wiem ze to straszne przeżycie tym bardziej teraz jak jesteś w ciązy ale już tak ten świat jest zrobiony, :(((((((
Ewa właśnie używam ten spray z ziajki, bo jak byłam w podróży poślubnej to sie cholera dzięki niemu spiekłam ale potem byłam ładnie opalona wiec teraz go stosuje do solarium a jeszcze dokupiłam dziś bete karoten w tabl wiec myśle ze za pare seansów juz bede mogła nogi wystawić i nie bede straszyć
aha i te lampy mają 200w bo sie dziś przyjżałam ;D czyli za mocne ???

Oj dziewczyny ja to i bez ciązy mam teraz duży biust :( nie mogę sie go pozbyć , teraz spadło mi po urlopie 4 kg, w pasie 5 cm mniej a biust jaki był taki jest !! noszę miseczkę D !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Werka-ja zaraz będę potrzebować podnośnik hydrauliczny do podniesienia biustu.A mój staty się cieeeeesssszzzzzzyyyy.
Malutka- rozwaliłaś mnie tymi ikonkami nie ma co-najlepsza to ta z owieczką.:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry