Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie żartuj!Milej i spokojnej nocki ;-) Ewentualnie stosunkowo udaje nocy życzęmagda
rozumiem Ciebie bo też mam nawał obowiązków i jeszcze szkołę, ale od czasu do czasu wpadnij i pisz co i jak u Ciebie, zdjęcie brzusia dodajbędziemy porównywać
ilona
kochana jesli do tej pory seanse po 5 min Ci nie zaszkodziły to bedzie ok, ale nie wychodź ponad 7 min. raczej. I nie chodź kobietko tak często bo to tak nie działa. Ja chodziłam przez kilka ładnych lat i wiem,że bardziej efektowne jest pójść 2 razy na tydzień niż co 2 dzień, a żeby utrzymać opalenizne wystarczy 1 x w tygodniu! Potrafiłam chodzić po 15-20 minut po 4x na tydzień bo myślałam ze to da lepszy efekt a i tak najlepiej wyglądałam jak chodzilam regularnie 1x na tydz. po 10 minut.
A malutka to już chyba zauważyłaś że nie dość że szpieg, detektyw, to jeszcze dobra duszka![]()
Lena
nie przesadzajwszystkie wyglądamy w strojach ładnie
![]()
elifit
z tym gazem to wierz mi że kiedyś o tym myślałam, ale na szczęście wieczorami rzadko wychodzę, a teraz to już wogóleale na w/w chyba zainwestuję!
werka
jak po 2,5 tyg. wstrzemięźliwości chodziłaś potargana to komu Ty tu ściemniasz o 10 latachno nie żartuj!
ale dobrze że wraca, pewnie przez tydz. Cie tu nie bedzie bo bedziecie nadrabiać zaległości!!
A ja mam znowu zgagę;/ ide obejrzeć tv i lulku bo mój uczony małż przygotowuje się do sesji więc ma nauki od groma...
Miłego wieczorku życzę wszystkim :*
A dobra to ja jestem ale do czasu póki mi ktoś za skórę nie zajdzie 

No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...
W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil
Wiec poki co dobranoc :-)