reklama

Październik 2011

reklama
na kazdym watku sie takie łajzy pojawiają co im sie za bardzo nudzi !!!!!!!!!!! do roboty by sie wzięły a nie pierdoły pisały !!!!!!!!!!!!!!!
werka haha niezłe

magda
rozumiem Ciebie bo też mam nawał obowiązków i jeszcze szkołę, ale od czasu do czasu wpadnij i pisz co i jak u Ciebie, zdjęcie brzusia dodaj :) będziemy porównywać:P

ilona
kochana jesli do tej pory seanse po 5 min Ci nie zaszkodziły to bedzie ok, ale nie wychodź ponad 7 min. raczej. I nie chodź kobietko tak często bo to tak nie działa. Ja chodziłam przez kilka ładnych lat i wiem,że bardziej efektowne jest pójść 2 razy na tydzień niż co 2 dzień, a żeby utrzymać opalenizne wystarczy 1 x w tygodniu! Potrafiłam chodzić po 15-20 minut po 4x na tydzień bo myślałam ze to da lepszy efekt a i tak najlepiej wyglądałam jak chodzilam regularnie 1x na tydz. po 10 minut.
A malutka to już chyba zauważyłaś że nie dość że szpieg, detektyw, to jeszcze dobra duszka :)

Lena
nie przesadzaj:P wszystkie wyglądamy w strojach ładnie:)

elifit
z tym gazem to wierz mi że kiedyś o tym myślałam, ale na szczęście wieczorami rzadko wychodzę, a teraz to już wogóle :P ale na w/w chyba zainwestuję!

werka
jak po 2,5 tyg. wstrzemięźliwości chodziłaś potargana to komu Ty tu ściemniasz o 10 latach :-D no nie żartuj!
ale dobrze że wraca, pewnie przez tydz. Cie tu nie bedzie bo bedziecie nadrabiać zaległości!!

A ja mam znowu zgagę;/ ide obejrzeć tv i lulku bo mój uczony małż przygotowuje się do sesji więc ma nauki od groma...
Miłego wieczorku życzę wszystkim :*

magda
rozumiem Ciebie bo też mam nawał obowiązków i jeszcze szkołę, ale od czasu do czasu wpadnij i pisz co i jak u Ciebie, zdjęcie brzusia dodaj :) będziemy porównywać:P

ilona
kochana jesli do tej pory seanse po 5 min Ci nie zaszkodziły to bedzie ok, ale nie wychodź ponad 7 min. raczej. I nie chodź kobietko tak często bo to tak nie działa. Ja chodziłam przez kilka ładnych lat i wiem,że bardziej efektowne jest pójść 2 razy na tydzień niż co 2 dzień, a żeby utrzymać opalenizne wystarczy 1 x w tygodniu! Potrafiłam chodzić po 15-20 minut po 4x na tydzień bo myślałam ze to da lepszy efekt a i tak najlepiej wyglądałam jak chodzilam regularnie 1x na tydz. po 10 minut.
A malutka to już chyba zauważyłaś że nie dość że szpieg, detektyw, to jeszcze dobra duszka :)

Lena
nie przesadzaj:P wszystkie wyglądamy w strojach ładnie:)

elifit
z tym gazem to wierz mi że kiedyś o tym myślałam, ale na szczęście wieczorami rzadko wychodzę, a teraz to już wogóle :P ale na w/w chyba zainwestuję!

werka
jak po 2,5 tyg. wstrzemięźliwości chodziłaś potargana to komu Ty tu ściemniasz o 10 latach :-D no nie żartuj!
ale dobrze że wraca, pewnie przez tydz. Cie tu nie bedzie bo bedziecie nadrabiać zaległości!!

A ja mam znowu zgagę;/ ide obejrzeć tv i lulku bo mój uczony małż przygotowuje się do sesji więc ma nauki od groma...
Miłego wieczorku życzę wszystkim :*
Milej i spokojnej nocki ;-) Ewentualnie stosunkowo udaje nocy życzę :-D A dobra to ja jestem ale do czasu póki mi ktoś za skórę nie zajdzie :wściekła/y::-D

Ewa- no teraz tak chciałam 3 razy isc a potem to juz raczej 2 razy w tygodniu bo jak dziewczyny wiedza ,mąż w delegacji 5 dni w tyg wiec nie zawsze mam z kim małego zostawić dlatego w tym tyg korzystałam z okazji ze mama z nim zostawała, nie chce sie opalić na murzynkę ale jakoś po prostu lepiej wyglądać, a na słoncu nie dam rady sie opalić bo ledwo wytrzymuje 15 minut i uciekam do domu !!! dziś poszłam na 6 min i jest ok, nic mnie nie piecze ( jeszcze ) ale raczej juz powinno!!
Kurcze wtargnęłam do Was z nienacka, zanudzam moimi głupotami ale Wy to macie ze mną !!! Może wytrzymacie ze mną trochę :D ale dopiero dziś uświadomiłam sobie ze brakowało mi takich pogaduszek z Wami , lubie Was czytać a jeszcze bardziej patrzec na nowe fotki brzucholów :D

Uciekam skarby pod prysznic a potem lulu bo mały tym wstawaniem o 7 mnie wykańcza- dobrze mi było w tych górach ehhhhh !! rozleniwiłam sie straaaaaaaaaaasznie !!!!!

Pogłaszczcie ode mnie brzuszki :*

Dobranoc ;* śpijcie dobrze :D

ja kobietki też już powoli się żegnam
trzeba zjeść jakaś kolacyjkę i filmik oglądnąć :tak:
nie będzie mnie teraz na BB przez tydzień bo do rodziców jadę - takie wczasy bez kasy :-)

Nooo mi też się podoba
Nie piszcie o piersiach bo w kompleksy popadnę :-D Ja mam 75C :zawstydzona/y: przed ciążą 75B

hehe to ja juz nic nie mowie :)) ty to przy mnie i tak cycolinka ;))

No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)

na tyle osob i tematow to normalne , ze czasami nikt nie odpisze i ma sie wrazenie , ze sie samemu ze soba gada :) tez tak mam czasami :))

heheh slodki bobas :))

dobranoc Ilonka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry