• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
na kazdym watku sie takie łajzy pojawiają co im sie za bardzo nudzi !!!!!!!!!!! do roboty by sie wzięły a nie pierdoły pisały !!!!!!!!!!!!!!!
werka haha niezłe

magda
rozumiem Ciebie bo też mam nawał obowiązków i jeszcze szkołę, ale od czasu do czasu wpadnij i pisz co i jak u Ciebie, zdjęcie brzusia dodaj :) będziemy porównywać:P

ilona
kochana jesli do tej pory seanse po 5 min Ci nie zaszkodziły to bedzie ok, ale nie wychodź ponad 7 min. raczej. I nie chodź kobietko tak często bo to tak nie działa. Ja chodziłam przez kilka ładnych lat i wiem,że bardziej efektowne jest pójść 2 razy na tydzień niż co 2 dzień, a żeby utrzymać opalenizne wystarczy 1 x w tygodniu! Potrafiłam chodzić po 15-20 minut po 4x na tydzień bo myślałam ze to da lepszy efekt a i tak najlepiej wyglądałam jak chodzilam regularnie 1x na tydz. po 10 minut.
A malutka to już chyba zauważyłaś że nie dość że szpieg, detektyw, to jeszcze dobra duszka :)

Lena
nie przesadzaj:P wszystkie wyglądamy w strojach ładnie:)

elifit
z tym gazem to wierz mi że kiedyś o tym myślałam, ale na szczęście wieczorami rzadko wychodzę, a teraz to już wogóle :P ale na w/w chyba zainwestuję!

werka
jak po 2,5 tyg. wstrzemięźliwości chodziłaś potargana to komu Ty tu ściemniasz o 10 latach :-D no nie żartuj!
ale dobrze że wraca, pewnie przez tydz. Cie tu nie bedzie bo bedziecie nadrabiać zaległości!!

A ja mam znowu zgagę;/ ide obejrzeć tv i lulku bo mój uczony małż przygotowuje się do sesji więc ma nauki od groma...
Miłego wieczorku życzę wszystkim :*

magda
rozumiem Ciebie bo też mam nawał obowiązków i jeszcze szkołę, ale od czasu do czasu wpadnij i pisz co i jak u Ciebie, zdjęcie brzusia dodaj :) będziemy porównywać:P

ilona
kochana jesli do tej pory seanse po 5 min Ci nie zaszkodziły to bedzie ok, ale nie wychodź ponad 7 min. raczej. I nie chodź kobietko tak często bo to tak nie działa. Ja chodziłam przez kilka ładnych lat i wiem,że bardziej efektowne jest pójść 2 razy na tydzień niż co 2 dzień, a żeby utrzymać opalenizne wystarczy 1 x w tygodniu! Potrafiłam chodzić po 15-20 minut po 4x na tydzień bo myślałam ze to da lepszy efekt a i tak najlepiej wyglądałam jak chodzilam regularnie 1x na tydz. po 10 minut.
A malutka to już chyba zauważyłaś że nie dość że szpieg, detektyw, to jeszcze dobra duszka :)

Lena
nie przesadzaj:P wszystkie wyglądamy w strojach ładnie:)

elifit
z tym gazem to wierz mi że kiedyś o tym myślałam, ale na szczęście wieczorami rzadko wychodzę, a teraz to już wogóle :P ale na w/w chyba zainwestuję!

werka
jak po 2,5 tyg. wstrzemięźliwości chodziłaś potargana to komu Ty tu ściemniasz o 10 latach :-D no nie żartuj!
ale dobrze że wraca, pewnie przez tydz. Cie tu nie bedzie bo bedziecie nadrabiać zaległości!!

A ja mam znowu zgagę;/ ide obejrzeć tv i lulku bo mój uczony małż przygotowuje się do sesji więc ma nauki od groma...
Miłego wieczorku życzę wszystkim :*
Milej i spokojnej nocki ;-) Ewentualnie stosunkowo udaje nocy życzę :-D A dobra to ja jestem ale do czasu póki mi ktoś za skórę nie zajdzie :wściekła/y::-D

Ewa- no teraz tak chciałam 3 razy isc a potem to juz raczej 2 razy w tygodniu bo jak dziewczyny wiedza ,mąż w delegacji 5 dni w tyg wiec nie zawsze mam z kim małego zostawić dlatego w tym tyg korzystałam z okazji ze mama z nim zostawała, nie chce sie opalić na murzynkę ale jakoś po prostu lepiej wyglądać, a na słoncu nie dam rady sie opalić bo ledwo wytrzymuje 15 minut i uciekam do domu !!! dziś poszłam na 6 min i jest ok, nic mnie nie piecze ( jeszcze ) ale raczej juz powinno!!
Kurcze wtargnęłam do Was z nienacka, zanudzam moimi głupotami ale Wy to macie ze mną !!! Może wytrzymacie ze mną trochę :D ale dopiero dziś uświadomiłam sobie ze brakowało mi takich pogaduszek z Wami , lubie Was czytać a jeszcze bardziej patrzec na nowe fotki brzucholów :D

Uciekam skarby pod prysznic a potem lulu bo mały tym wstawaniem o 7 mnie wykańcza- dobrze mi było w tych górach ehhhhh !! rozleniwiłam sie straaaaaaaaaaasznie !!!!!

Pogłaszczcie ode mnie brzuszki :*

Dobranoc ;* śpijcie dobrze :D

ja kobietki też już powoli się żegnam
trzeba zjeść jakaś kolacyjkę i filmik oglądnąć :tak:
nie będzie mnie teraz na BB przez tydzień bo do rodziców jadę - takie wczasy bez kasy :-)

Nooo mi też się podoba
Nie piszcie o piersiach bo w kompleksy popadnę :-D Ja mam 75C :zawstydzona/y: przed ciążą 75B

hehe to ja juz nic nie mowie :)) ty to przy mnie i tak cycolinka ;))

No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)

na tyle osob i tematow to normalne , ze czasami nikt nie odpisze i ma sie wrazenie , ze sie samemu ze soba gada :) tez tak mam czasami :))

heheh slodki bobas :))

dobranoc Ilonka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry