reklama

Październik 2011

No wlasnie dziewczyny to sie okaze czy bede potargana w przyszlym tyg. Jutro mam wizyte lekarska i poprosze doktorka o skierowanie na cytologie. Bad. gin. jesli wyjdzie kiepsko to bedzie mogl sobie tylko w grzejniczek wsadzic :-D:-D

reklama
No wlasnie dziewczyny to sie okaze czy bede potargana w przyszlym tyg. Jutro mam wizyte lekarska i poprosze doktorka o skierowanie na cytologie. Bad. gin. jesli wyjdzie kiepsko to bedzie mogl sobie tylko w grzejniczek wsadzic :-D:-D
To i tak dobrze ,że nie między drzwi :-D:-D Choć ostatnio oglądałam super komedię "facet pełen uroku" tam nie pogardził podgrzanym grapefriutem z dziurką :-D:-D

Malutka tylko nie przesadzaj z bo co sasiedzi powiedza!! A ogladalas film jak wkladal w szarlotke??

Pozazdroscic , moj PAN wraca dopiero w poniedzialek ahhh
A poki pozostalo mi tylo i byc :-):-)

Pysia chce by byl, i on tez chce byc...
To dobrze niech widzi, nie boi sie krwi ale strzykawek...i zastrzykow :-D

Oj musza dac, ja go do niczego nie zmuszam. Ale zapowiedziaal ze chce i juz. Niech patrzy, pokazywalam mu filmiki w necie takie realne ze az mnie ciary przechodzily, to on nie chcial patrzec tylko skomentowal. " na zywo zajrze u Ciebie" :wściekła/y::wściekła/y:

Dobra kochana ja sie klade spaciu, bo jutro mam wizyte lekarska o 9:25. I zes sobie przypomnialam w ostatniej chwili!!!!

Takze dobranoc dziewczynki, i maluszki :))

jagmar z tym nadrobieniem to najgorzej tym bardziej, że na początku jak tu się pisało to parę stronek przybywało dziennie, więc takiego problemu nie było, a tu pare dni mnie nie było ostatnio - wpadam, a tu 20 stron - to już coś... nie lada wyczyn... ale malutka przeczytała całe forum to my nie nadrobimy kilku stron? :-)
malutka ależ nikt Cię stąd nie wygania... ;) a bb uzależnia :-D
sivi aaa to już wiadome :-D

Teraz spodziewam się jednego bąbla, a w domu siedzi drugi 1,5 roczna Zosia:-D
Też mam Zosię tylko, że 1.5 roku będzie miała w październiku :)

Malutka ma racje olać ją, choć wiem ze to taka nie miła sytuacja bo to w koncu siostra Twojego ale może z czasem zmądrzeje jak bedzie sama zarabiać i patrzec na kazdy grosz zeby go dobrze wydać !!!!!!!!

Kochane uciekam na solarium, wiem ze to nie zdrowe ale na słoncu nie mogę długo wysiedzie bo zaraz mi się kręci w głowie, pochodze pare razy aż bede ładnie opalona i basta, bo chce nogi opalić zeby założyć w koncu krótkie spodenki( bo ja od małego nie chodze w krótkich spodenkach czy w spódnicy w lato bo mam blizny po oparzeniach wiec niepokazuje ale w te wakacje postanowiłam ze nie bede sie grzać jak głupia , tylko ze musze je ładnie opalić zeby sie tak w oczy nie rzucały :D w zime to zakładam rajstopy i miniówę a w lato to juz gorzej :D ale dobrze ze są te leginsy cieniutkie tez :D

To dzisiaj jak nic z 20 stron pekło. Kurde kobity nie daje rady z czytaniem i odpisywaniem. wygospodarowałam sobie wieczorem czas a tu córka strajk urządziła i wdała się w jakieś dzikie ryki. Niewiem czy cos ja bolała czy coś złego się przyśniło płakała pół godziny i przez następną godzinę zasypiała. Teraz jak zwykle zamiast spać i odpoczywać to siedzę przed kompem ;)

Nooo mi też się podoba
Nie piszcie o piersiach bo w kompleksy popadnę :-D Ja mam 75C :zawstydzona/y: przed ciążą 75B

To ja powinnam popaść w kompleksy ciesze się jak głupia bo z 70A awansowałam na 70B i teraz moje piersi wydaja mi się taaaaaaaaaaaakie duże ;)

Spadam, muszę jeszcze dziecinę przesiedlić bo zajęła moja rogalowatą poduszkę i teraz nie mam na czym spać.

Ostatnia edycja:
reklama
MAtko kochana dziewczyny nie nadążam!!!!!
MAMUŚKA-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wszelki duch...... super,że jesteś.Co u Ciebie babo? Strasznie sie cieszę,że wróciłaś!
Boże skąd Wy wyczarowałyście to ikony??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry