reklama

Październik 2011

reklama
No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)

No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)
Dobranoc i nie szalej tak, kobieto w ciąży jesteś !! :szok::-D

boszzz ale naskrobałyście, nie wiem czy spamiętałam ;-)

mamuśka czeeeeść, tęskniliśmy!! a ja wiem jak cie sprawdzić, gdzie miałyśmy się spotkać? hehe ja tam wiem że to ty.. pogrubiona czcionka cię zdradziła ;-):-D

justyś tosz to chłop przecież, z nimi jak z dziećmi ;-) dobrze że poszłaś się pożegnać, a płakać i tak płaczemy bo hormonalne jesteśmy ;-)

malutka szalejesz z tymi emotkami :-)

Marti ja kupiłam ciążowy co rośnie z biustem, 75 E miseczka jest dobra ale musiałam kupić taki poszerzacz do zapięcia. Spróbuj może w jakimś markowym bieliźniarskim.

Ewa rzeczywiście masz szczęście do jakiś bęcwałów, zacznij może nosić gaz przy sobie bo widzę że nawet brzuszki tymi czasy nie odstraszają debila!

Werka ja bym narobiła kichy, jak Asionek radzi, nastolatki nie lubią obciachów więc może przestanie gówniara.. a oprócz tego to chyba bym strzeliła w pape ehhh :wściekła/y::crazy:

Ostatnia edycja:
Mamuska bo mysmy tu mieli taka laske co nam bajki opowiadala na dobranoc.

Ah juz mi lepiej, pogadalam z mama przez skype, do mojego M dzwonilam. Chyba mu dobrze w tej polsce... bo tak sie podniecal ze i ta owieczke by w obroty zlapal hehe!
No i spytalam nawet czy wraca w pon czy moze bilet mu przebukowac o tydzien do przodu... Ale wraca wraca! no niech by sprobowal inaczej :-D:wściekła/y: bylby szlaban na seks przez nastepne 10lat :-D

reklama
Mamuska bo mysmy tu mieli taka laske co nam bajki opowiadala na dobranoc.

Ah juz mi lepiej, pogadalam z mama przez skype, do mojego M dzwonilam. Chyba mu dobrze w tej polsce... bo tak sie podniecal ze i ta owieczke by w obroty zlapal hehe!
No i spytalam nawet czy wraca w pon czy moze bilet mu przebukowac o tydzien do przodu... Ale wraca wraca! no niech by sprobowal inaczej :-D:wściekła/y: bylby szlaban na seks przez nastepne 10lat :-D
:-D:-D Ciekawe czy sama byś tyle wytrzymała :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry