jestem i ja

dopiero wrocilam z nad morza

kurcze super bylo , ludzi tyle , ze nawet w lato takich tlumow nie bylo

cala plaza tez zawalona , ludzie sie opalali , a maluchy porozbierane w morzy sie taplaly hehe szok normalnie w lutym .... tylko zmeczylam sie juz widze ,ze nie mam sily tak lazic godzinami
Ja tez chce takie kreski!!!!!!!!!!

Asionku laseczka z Ciebie,mimo iz twarzy prawie nie widac ale co nieco da sie zauwarzyc ;-)
dziekuje bardzo

nie wiem jak cos tam widzisz , ale i tak fajnie uslyszec komplement
Wyczaiłam taki test
Opinie o Acon Test ciążowy płytkowy Ultra Czuły ACON 10mlU/ml - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl widze ze są dobre opinie, wiec moze kupic taki i ryzykować za pare dni !!!!!
Asionek bardzo ładne masz włoski !!Dłuugie

Ja zapuszczam juz długo ale cos nie chcą rosnąć, pomino ze biore witamy itd !!!! A włąsnie dziewczyny ja łykam Falvit mama , bo mi zostały po ciąży a szkoda bylo wyrzucać, tam jest kawa foliowy wiec chyba dobrze !!!
moze sprobuj tym testem ?? albo zamiast kase wydawac na nie moze na bete idz ?? juz wyjdzie napewno jak cos tam jest

a wloski no juz dlugie , ale wypadaja od 2 lat strasznie i mam nadzieje , ze troche w ciazy sie to przystopuje

tylko ciekawe co bedzie po ...
A w ogóle to robię na obiad kebaba

Chłopaki zachwycone! Ale mnie to forum zainspirowało
hehe mowilam , ze watek bedzie kebabowy
Moj mowil dokladnie to samo ;-)
Mamuska a ty kiedy robisz nastepny tescior ?????????????
JESTEM UZALEZNIONA OD BB MUSZE ISC NA ODWYK

no ja juz chyba tez sie powoli uzalezniam

ledwo weszlam i juz na forum hehe
tak czytam o owulkach waszych i kurcze ja mialam gdzies 21 , 22 stycznia czyli pozniej niz wy i jakim cudem mi juz test wyszedl ?? dziwne to ja juz nic nie kumam
cykle mam 30 , 31 dniowe