Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda że nie zwróciłaś uwage na spacerówke,ale gdyby nawet to nigdy nie jest wszystko idealnie.My będziemy kupować we wrześniu, zawsze to dłuższa gwarancja.a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajekto tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr
gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)
tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem
taaa... przeszlam reinkarnacje.
u mnie po staremu, jest mnie jakies 8 kg wiecej i bardziej marudze...
mialam troche problemow ciazowych, ale mysle ze nie tylko ja.
ciaza jest tu prowadzona tragicznie, dlatego przepisalam sie do polskiego lekarza.
a co u Was? widze ze mialyscie powrot trola
i mamuska sie pojawila. troche mnie ominelo![]()
Kurcze nie wiem co robic...Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze
Nie pomaga no-spa, magnez...
![]()
a jeśli nie to jedź na IPKurcze nie wiem co robic...Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze
Nie pomaga no-spa, magnez...
![]()