Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie
znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/
Powiem ci ze ja juz tez nie mam sily na takie posiadowy, wogole mi sie nie chce na jakies spotkania sie wybierac.Dzień dobry,
Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)
anek - fajnie wyglądałaś![]()
elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)
Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali![]()
wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótkoja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi
![]()
ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować![]()
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie. hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy...a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??
miłego dniaaaaa![]()
hej dupy :-)
przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wamimam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.
buziaki