Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EWA a mnie już nie wylogowuje, bo zaznaczyłam sobie zapamiętywanie hasła i jak wchodzę na BB to odrazu jestem zalogowana i mnie nie wywala.
rabbit, jakbys znała temat, ale już przywykłam, najważniejsze, że każda sobie osobno gotuję.
hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy...a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??
miłego dniaaaaa![]()
no wlasnie co z z nia nie odzywa sie cos....
o kurde, ale ja spostrzegawcza...dopiero zakapowałam...

hej dupy :-)
przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wamimam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.
buziaki
Na "pasku zadań" tam gdzie masz mn. edytuj i odpowiedz, cytuj masz taki znaczek z + to jest tzw. Mulit-Cytat. Musisz ten znaczek wcisnąć jak chcesz odpowiedzieć na dany post, pojawi się ptaszek i na końcu jak będziesz chciała pisać to wszystkie zaznaczone wypowiedzi znajdą się w Twoim poście uffffffA ja nie bardzo wiem jak sie odpowiada na kilka wypowiedzi w jednym poście. Najpierw klikam cytuj i pisze a potem jak chce jeszcze na inny post odpowiedzieć to klikam +pod postm tym drugim i tu się zaczynają schody, coś robie żle, czy może mi ktoś to rozjaśnić jak krowie na rowie?