Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
elifit polecam rodzyneczki ze sprzedawców allegrowych :-) wsio ok przebiegło, a kupowałam pełno rzeczy :-)
Z kosmetyków to wybrałam nivea
dziewczyny coraz gorzej się czuję, teraz leżę na boku i czuję bóle brzucha jak na okres na saamym dole, idę kąpiel wziąć a jak nie pomoże to nospa.
Ja też u tego sprzedawcy kupowałam co prawda ponad rok temu ale byłam zadowolona i też mogę go polecić.elifit polecam rodzyneczki ze sprzedawców allegrowych :-) wsio ok przebiegło, a kupowałam pełno rzeczy :-)
a jakie kosmetyki wybieracie?? firmy?? ja postawiłam na Hippa
A wiecie że ja nie mam jeszcze nic a nic kupione dla dzidzi. Fakt mam po starszych synach takie rzeczy jak wanienke, łóżeczko i troche ciuszków,ale wiele jest do kupienia i jakoś tak nie mogę się przemóc. Z jednej strony wydaje się że 2 miesiące to dużo czasu, z drugiej strony od dwóch badań Usg mam nadzieję że się dowiem jaka płeć i wtedy mnie ogarnie szaleństwo zakupowe, ale z każdego wracam i nic tak naprawde nie wiadomo(co do płci), no to dalej czekam. Za ok 2tg następne to porządne Usg po 30 tyg i jak będziecie trzymać kciuki to może uda się coś wypatrzeć:-)
rabbit ja na razie stawiam na ziajkę i bambino bo sprawdzone, a hipp obczaję jak cenowo wyjdzie. Asionek chyba kupowała hurtem na allegro, wiecie u mnie w małym mieście nie opłaca się w sklepach kupować.
Mariolciaa wiesz, moze wydało im sie podejrzane to ze pracowałam w firmie rodzinnej, fakt faktem, ze zarejestrowałam się jak wiedziałam ze jestem w ciazy, ale ZUS tego nie wiedział....jak sprawdzali to dosłownie wszystko nawet przyjechali i ogladali stanowisko pracy i z dokładnym wyjasnieniem co robiłam, w jakich godzinach pracowałam, jak dojezdzałam do pracy i nawet jakim autem.... szkoda,ze jeszcze o nr buta sie nie zapytali........ale dobrze,ze mi przyznali bo troche sie bałam, ze moze byc róznie
elifit polecam rodzyneczki ze sprzedawców allegrowych :-) wsio ok przebiegło, a kupowałam pełno rzeczy :-)
dziewczyny coraz gorzej się czuję, teraz leżę na boku i czuję bóle brzucha jak na okres na saamym dole, idę kąpiel wziąć a jak nie pomoże to nospa.
herbata czy Ty to Ty? ;-)
Witam się poniedziałkowo
Ja nie umiem miejsca dzisiaj sobie znalezc Julia pojechała na 3 dni do Wisconsn Dells,a ja juz tęsknię-wiem,że ma tam super czas i nawet nie pomysli o mnie,ale mimo wszystko ochhh
Cukry moje skacza jak cholera jeść mogę tylko sałatę,bo po niej wartości są w normie a tak mocno leca do góry,tylko kurde ile można zieleninę jeść.Chodzę non stop głodna i tego mi nie wolno,tamtego też.Następna wizyta w czwartek i zobaczymy co ze mną.