Kingolinka
Fanka BB :)
Ja tez juz po porannej kawce i czekam az maz sie wygrzebie po jakis chlebek na sniadanko
Milego dnia dziewuszki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak mnie rozbudzi to koniec...już nie usne.
Takie to kur...... wredne kocisko, tak szalał w nocy że myślałam że otworze drzwi kopa zapale i po sprawie, jak nie drapie o szafe bo chce tam dupsko grube wsadzić to miałczy chu.... wie po co!!!!!!!!
Hej dziewuszki
Ja też już po kawce i zastanawiam się co zjeść na śniadanie??na słodko czy paróweczki??
Sivi- ja bardzo chętnie ale po dzisiejszej nocy swojego oddam w dobre ręceTakie to kur...... wredne kocisko, tak szalał w nocy że myślałam że otworze drzwi kopa zapale i po sprawie, jak nie drapie o szafe bo chce tam dupsko grube wsadzić to miałczy chu.... wie po co!!!!!!!!
A tak po za tym to młodzież mi tu po żebrach szaleje a siku byłam tylko raz hurrrrraaaaa![]()

kocisko wyczuwa że się sytuacja za chwile zmieni. Moja też czasem doprowadza mnie do szału. Teraz na szczęście ma kociaki więc się nie nudzi i mam spokój