Nat27
Aktywna w BB
hejka dziewczyny
moj brzuchol na razie wysoko jeszcze sie trzyma
wczoraj troche poprasowalam ale bylo juz pozno i szybko padlam wiec dzis mam zamiar dokonczyc dzielo
moja kruszyna tez rusza sie duzo mniej i inaczej to czujejuz nie ma takich typowych kopniakow raczej jakby waz sie w brzuchu mi wil ale to dlatego ze dzieciaczkom jest juz coraz ciasniej w naszych brzuszkach i ciezkoim robic takie fikoly jak wczesniej
nie martw sie na pewno jest wszystko dobrze a dzidzia niech jeszcze troche posiedzi wyjdzie jej na zdrowie
trzymam kciukin za dziewczyny oby bylo wszystko ok.....
moj brzuchol na razie wysoko jeszcze sie trzyma
Hej
Ewa trzymam mocno!!
A ja mam stres. Jem normalnie a cukier 1 raz mi skoczyl na czczo... Pozatym maly nadal dziwny, prawie sie nie rusza, a jak juz inaczej niz zawsze. Moze sie obrocil... Chcialabym go juz przy sobie![]()
moja kruszyna tez rusza sie duzo mniej i inaczej to czujejuz nie ma takich typowych kopniakow raczej jakby waz sie w brzuchu mi wil ale to dlatego ze dzieciaczkom jest juz coraz ciasniej w naszych brzuszkach i ciezkoim robic takie fikoly jak wczesniej
trzymam kciukin za dziewczyny oby bylo wszystko ok.....
i w zależności od aury ubiorę dzieciaka do kombinezonu lżej lub cieplej bo nie kupuje kombinezonu jesiennego i zimowego bo na nic mi się ten jesienny nie przyda ;-)