reklama

Październik 2011

reklama
Ja tam nie bede w zadne kombinezoniki ubierac dziudziula. Przeciez ten kawaleczek z wyjscia do sam to pare metrow a po co ma mi sie przegrzac w drodze do domu.
Ubiore go w czapusie, body, i na to cieply pajacyk. lapki i do fotelika ( mam w komplecie ochraniacz na nozki z fotelikiem takze to jeszcze zarzuce:)
I siup szybko do domku ale sie nie moge doczekac:-D

Juz mi sie po nocach spi moje malenstwo:laugh2::laugh2:

Ah zaraz biore sie za jakies prasowanie i pakowanie. Bo jedziemy pojutrze z moim M nad morze do znajomych na weekend:cool: nozki sobie pomocze troche i pooddycham jodem.
A za poltora tyg moj leci do Polski na urlop, zgodzilam sie bo coz moze nie urodze jeszcze. Choc to tylko miesiac przed terminem, kto wie:eek::eek:
No i obawialam sie pretencji pozniej ze "czemu nie pojechalem, i tak wiedzialem ze nie urodzisz"... Takze w dopie go mam!:crazy:

Mapy Google

Dokladnie tutaj jedziemy. Tam nie raz ludzie sie kapia. Ja do kolan wejde nie wiecej:-D:-D

46350656.jpgsaltburn1.jpg to jest wlasnie ta plaza:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejj witam i ja was :) często was czytam ale mało się ostatnio udzielam hihi ;-) ciężko mi się czasem w temat wbić :) u mnie too handra jakas ;/ wzystko mnie denerwujee i taki dołek jakby. Opuchnięte ciało tłuste włosy zapocona skóra ehh... i taki brak jakiejkolwiek siłyy , może niedługo przejdzie oby oby !!! Wam też dokuczają te rzeczy?

werka ta mapka nic mi nie pokazała...no to wam życzę cudnej pogody!!! bo ostatnio to jest kwiecień plecień...

To i tak wrześniówki się długo trzymały w porównaniu z poprzednimi miesiącami.

kiwii ja na szczescie nie puchne... wlosy mi sie zawsze przetluszczaly, wiec myje codziennie :tak:a od jakiegos tygodnia rzeczywiscie wiecej sie poce i mi goraco caly czas - wszedzie okna otwieram, a inni za mna chodza i zamykaja ;) bo niby wcale nie jest goraco! A i sily na nic tez nie mam ale to z niewyspania... wczoraj w nocy 4 godziny, przedwczoraj 5 godzin, jeszcze jedna taka noc i bede siedziec jutro w pracy i ryczec ze zmeczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry