Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec mówie ze mialam na wywołanie skierowanie a on ze nie ma czasu teraz zebym lezała jeszcze tydzien albo dopóki sama nie urodze
jaka ja byłam wściekła !!!!!!!!ehhh ale ubłagałam go zeby zrobił usg albo ja wychodze ze szpitala. wiec zrobił usg i stwierdził ze biegiem na porodówke bo i rozwarcie wieksze i mały duży (3700- dla mnie nie taki duży przeciez) ale i tak jego nie było, tylko ordynator przychodził i pytał jak postęp w porodzie itd, potem juz na koniec przyszedł ten ordynator zobaczył łożysko i poszedł mojemu oznajmić ze został tatusiem!!! A ten mój lekarz miał mnie w nosie !!!!!! I tacy są własnie lekarze, zakichane !!!!!!!
Ojjj sorki ale sie rozpisałam !!!!!!!!!!!!!!!
Witamy serdecznieGratuluje fasolki
W którym dniu cyklu testowałas ??? heheh ja teraz bede kazdego o to chyba pytac !!
!
Ja mam synka z pażdziernika 2009
Witajcie kobietki
Jak Mamuska wczesniej wspomniala jestem nowa od dzisiaj..jutro moze bedejuz "swoja". Chcialam sie z Wami podzielic, że dzisiaj poszlam na pierwsza wizyte ( w piatek zrobilam dwa testy i wyszły dwie czarne wielkie krechy w kazdym). w sumie nie zrobilam mi usg ale dala skierowania do szpitala i kazała za 2 tygodnie zrobic, chociaz uwazam ze JUZ jest odpowiedni czas na jego zrobienie...? nie uwazacie??
Po zatym nie mam mdłosci czuje sie w miare dobrze, ciagle tylko pobolewa mnie brzuch dołem jak na okres i mam piersi jak balony (pomijajac fakt ze i tak mam duze to wygladam teraz jak Pamela)
Mam nadzieje ze mdlosci predko nie przyjda...albo moze wogole nie przyjda
No pozdrawiam Was mojekobiety wszystkim oczekującym na dwie kreseczki życze grubaśnych dwóch kreseczek, a przyszłym mamusiom powodzenia :*