juz suwaczek sobie stworzyłam elegancko tylko nie moge znaleźć miejsca gdzie mam go wkleić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i teraz tam na górze gnie masz napisane witaj myszka kolejna zakładka to ustawienia, wejdź w tą zakładkejuz suwaczek sobie stworzyłam elegancko tylko nie moge znaleźć miejsca gdzie mam go wkleić
Na samej górze masz USTAWIENIA i potem po lewej stronie na środku strony masz Edycja Sygnatury wiec wklejasz ten kod i zaznaczasz ZAPISZjuz suwaczek sobie stworzyłam elegancko tylko nie moge znaleźć miejsca gdzie mam go wkleić
wklej kod ten pierwszy bbcode jakos tak to sie nazywa w pole edytuj sygnature, top jest takie okienko jak Ci sie wyswietla jak odpowiadasz nam na posty i wciszkasz zapiszNa samej górze masz USTAWIENIA i potem po lewej stronie na środku strony masz Edycja Sygnatury wiec wklejasz ten kod i zaznaczasz ZAPISZ
juz suwaczek sobie stworzyłam elegancko tylko nie moge znaleźć miejsca gdzie mam go wkleić
Mamuska inna opcja jest tylko jeszcze nie wiem jaka![]()
Daj znać czy się udało ??
Mamuśka a Ty w niedziele testujesz??

Na pewno bedą II krechy !!!!!!!!!!! Ojjj i napewno bede Ci zazdrościć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Jas juz spi ???? bo moj maly jeszcze walczy