sałatę też do piekarnika wstawisz![]()
kasiadz, nie sałata będzie z lodówki, ale też sałate można na ciepło, mój teściu kiedyś taką robił, smażył na patelni z innymi warzywami, ale to już inna bajka. Mi chodzio tylko o dodatek do obiadu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sałatę też do piekarnika wstawisz![]()
u mnie przy pierwszym porodzie zapowiedziałam, że nie życzę sobie wizyt w szpitalu i tyle, pierwsze pielgrzymki do domu przyjeliśmy jak młoda skończyła z 2 tygodnie
mówiliśmy głośno i wyraźnie, że sami chcemy się nią nacieszyć i tyle![]()
witaj w klubie chorowitków
ja robię dziś schabowy+ziemniaki+ogór kiszony
i zupa ogórkowa,jak śmierdziec to po całościPPP
dziewczyny mam pytanie czy wasze maluchy tez tak dużo sie ruszają niby na koniec mówią że sie malo ruszają natomiast moja cały czas sie trzącha![]()
monysia Zupę to ja mam ziemniaczaną od wczorajzrobię zapiekankę na winie. Kurczaczek, kukurydza, fasolka, marchewka i warzywka na patelnię (mrożone). ogólnie wszystko co się nawinie bo same resztki mi zostały w lodówce. Do tego sos beszamelowo-serowy. Mam nadzieje, że się szybko uwinę. Jeszcze nie zaczęłam
to idę i poproszę o przepis na zupę cebulową a po tej zupie to przypadkiem nie ma wiatrów? Bo cebula to raczej wzdymająca jest.
dziewczyny mam pytanie czy wasze maluchy tez tak dużo sie ruszają niby na koniec mówią że sie malo ruszają natomiast moja cały czas sie trzącha![]()
monysia Zupę to ja mam ziemniaczaną od wczorajzrobię zapiekankę na winie. Kurczaczek, kukurydza, fasolka, marchewka i warzywka na patelnię (mrożone). ogólnie wszystko co się nawinie bo same resztki mi zostały w lodówce. Do tego sos beszamelowo-serowy. Mam nadzieje, że się szybko uwinę. Jeszcze nie zaczęłam
to idę i poproszę o przepis na zupę cebulową a po tej zupie to przypadkiem nie ma wiatrów? Bo cebula to raczej wzdymająca jest.

no jeden chłopak na dziś już jestktóra jeszcze chętna
![]()