reklama

Październik 2011

reklama
jagmar mam nadzieje, ze tylko chwilowo masz takie objawy, bo czasem one świadczą o zatruciu ciążowym :zawstydzona/y:ale nie stresuj się tylko obserwuj siebie i kontroluj ciśnienie, może zaburzenia widzenia masz spowodowane właśnie bólem głowy, ja tak mam często, jak głowa boli to i ostrość widzenia mi maleje

Elifit no na reszcie :) ciekawa jestem dlaczego cc w końcu zrobili, ale ważne ze już jest po :)

ale się w wątku jedzeniowo zrobiło :) też bym barszczyk z krokietem zjadła :)

Ja okolo 33 tyg mialam zaburzenia widzenia i pojechalam do szpitala sprawdzic -powiedzieli ze to migrena ale nietypowa bo bez bolu glowy. Wiec moze u ciebie tez migrena? Ja bym sie wybrala do lekarza bo kazde zaburzenie widzenia moze byc objawem stanu przedrzucawkowego.

Nadal ledwo czytam wasze rady
ciśnienie mam dziwne 128/91. Głowa mnie boli jak na migrenę właśnie. jestem zła bo poprosiłam tatę o pomoc, żeby się zZsią zajął i posiedział 10 minut po czym sobie poszedł po coś ok 40 minut temu. Myślałam, że zdrzemnę się chwilę a tymczasem nawt nie mogę spokojnie leżeć bo młoda po mnie skacze. I jak mi ktos jeszcze powie, że mam fajnie bomieszkam z rodzicami i oni mi zawsze pomoga to mnie smiech ogarnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry