reklama

Październik 2011

Moja różnie czasami tak się wierci, że mi brzuch cały faluje a czasami siedzi cicho(dzisiaj jest cicho może załapała lenia jak mamusia:-D)

Wy Żarłoczki
Ja dzisiaj mam rosół od teściowej taki pyszniuteńki i tłuściuteńki
i znowu będę mieć zgagę po nim:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jagmar ja uwielbiam cebulówkę, bardzo często ją robię i nic się nie dzieje po niej :-)

A jeśli chodzi o ruchy małego to masakra, czasem całą nożkę prostuje i wyglądam dość dziwacznie, a ból przy tym niesamowity. Także wcale ruchy w miare upływu tygodni NIE MALEJE w moim przypadku :-)

justyś głowa do góry, mi sie wydaje że ja też będę miała schizy i co rusz będę kontrolować czy wszystko ok z dzidzią, a przy pierwszym dziecku to już wogóle, byłam ciągle zmęczona i śpiąca, ale organizm musi się przyzwyczaić i hormony wyciszyć. A u Ciebi podejrzewam dochodzi do tego brak męża, bo wiadomo że to zawsze inaczej. Ale za 2 tyg. wróci i będzie lepiej, zobaczysz.

Marti u mnie też diduś się zrobił bardziej aktywny, brzucho ciągle faluje, a wcześniej się denerwowałam że za rzadko czuje ruchy.

Ja dzisiaj wymyśliam szybki i prosty obiadek, upiekę w piekarniku udka razem z ziemniakami pokrojonymi w ósemki i sałata ze śmietaną. Wstawie i samo się zrobi.

Nigdy nie jadłaś sałaty z piekarnika??? Palce lizać ;-):-D:-p

Zapiekanka w piekarniku :). Zupka się podgrzewa. Szybki obiad.

Podrzućcie sprawdzony przepis na zupę cebulową :).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry