reklama

Październik 2011

reklama
marti - juz kobitki pisaly,ze mialy siare a pokarmu niet, albo odwrotnie. mi leci juz od kilku miesiecy, wlasciwie duzo bedziej z lewego cycak, ktory tez jest troche wiekszy,ale czy bede karmic? nikt nie wie.. wiec nie ma co schizowac

Umyłam się, "wyfryzowałam" i jadę na IP. Zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję, że na KTG i badaniu się zakończy i nie będę musiała tam zostać. Pewnie dam Wam znać dopiero jak będę w domku bo jakoś tak wyszło, że nie mam do żadnej z Was numeru.

Kiniutka cieszę się, że już jesteś w domku. Troszkę Cie pomęczyli ale przynajmniej masz pewność, że wsio ok.

To która na jutro???

Umyłam się, "wyfryzowałam" i jadę na IP. Zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję, że na KTG i badaniu się zakończy i nie będę musiała tam zostać. Pewnie dam Wam znać dopiero jak będę w domku bo jakoś tak wyszło, że nie mam do żadnej z Was numeru.

Kiniutka cieszę się, że już jesteś w domku. Troszkę Cie pomęczyli ale przynajmniej masz pewność, że wsio ok.

To która na jutro???
Trzymam &&&&&&&& ,a numer już mam, pisz o każdej porze!! ;-)

reklama
pysia no gadaj jak było! poczytałoby się o porodach a tu żadna pisać kurde nie chce!!!!
To jak na odwrót z tą zgagą to ja mam łyse jak kolano :crazy:
Wstawiaj zdjecie tego małego fryza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry