reklama

Październik 2011

co do siary to tez nic nie mam.. uu , hmm moze jeszcze czas troche mnie to martwi moja mama rodzila 4 lata temu siostre i karmiła ją tylko miesiąc bo nie miala pokarmu ja juz sie zaopatrzylam w herbatki wspomagające

reklama
monysia
Ty z tymi pierogami pojechałaś jak fabryka, skoro Ci jeszcze tyle zostało farszu i ciasta heh... u mnie ciasto też jeszcze sie suszy na makaron bo troszkę zostało, a szkoda wyrzucać, a nóż mnie złapie na jakąś zupe mleczną ze swoim makaronem (uwielbiam)

ja nie cierpie zupy mlecznej :no:

nie chce
do tego siara mi leci z cyckow , dzisiaj szok , bo z obu , a normalnie to z prawego tylko cos kaplo
i do tego kluje mnie w pachwinach :/

mnie też dzisiaj boli jak cholera w pachwinach,
w ogóle te skurczybyki są okropne od kilku dni :baffled:
siara mi leci od 3 m-cy a teraz to dosłownie leci ...
czasem śpie w staniku z wkładkami ...

Nie wiem czy pamiętacie ten wpis Anulki, pewnie umknął gdzieś Wam po drodze a więc w związku z tym, że Anulka nie ma za bardzo czasu do nas zaglądać zrobiłyśmy podmiankę ;-)

Ewentualne skargi i zażalenia będą rozpatrywane tylko w formie podania A4 + 3 zdjęcia, wysyłane do mnie poleconym priorytetem ;-)

dawaj adres !!! :-p:laugh2:

Kiniutka witaj, dobrze że to sprawdziłaś, teraz jesteś spokojniejsza :tak:

Jagmar jeszcze nie dawała znać ???

a Pysia nie chce pisać :-( witaj z powrotem ;-)

Monysia no coraz bardziej boli
dobrze wiedzeic , ze tobie tak z piersi leci , bo u mnie dzisiaj masakra :/ wczesniej pop kropelce jakiejs pocieklo , a dzisiaj czad teraz jak polecialo to mam pol bluzki mokrej :szok:

mam nadzieje ze jagmar się nie obrazi za użycie jej konta.

Jestem ... jak wy to mówicie małżem jagmar.

Chciałem tylko powiedzieć ze przyjęli ją na oddział na obserwacje z powodu ciśnienia miała 160/80 czy 90
Ponoć tylko na 24h ale z możliwością wydłużenia.

Pozdrawiam

dziekujemy bradzo za wiadomosc !
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Jagmar napewno bedzie dobbrze i oby szybko wyszla ze szpitala !!

witam sie porannie :)
jestem totalnie niewyspana i glodna... widze ze wy wszystkie jeszcze pochrapujecie...

Kiwii herbatka z cytrynka i kuruj sie :) w sensie ja i Cytryna do Ciebie przyjedziemy :-D
malzu Jagmar dziekujemy za info :tak:

Dzień dobry śpioszki :-)

Nie przyzwyczajacie się jeszcze do porannego wstawania ;-)

małżu Jagmar - dziękujemy za informację jak będziesz coś więcej wiedział to daj nam znać :tak:

malutka - do raportu ;-) średnia nam spadła miały być 2 dzieciaki wczoraj i co nic z tego :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry