reklama

Październik 2011

Nie wiem czy pamiętacie ten wpis Anulki, pewnie umknął gdzieś Wam po drodze a więc w związku z tym, że Anulka nie ma za bardzo czasu do nas zaglądać zrobiłyśmy podmiankę ;-)

Ewentualne skargi i zażalenia będą rozpatrywane tylko w formie podania A4 + 3 zdjęcia, wysyłane do mnie poleconym priorytetem ;-)
Mi to nie umknęło, ja to pamiętam :-p:-D Zdjęcia też??? :-D Jakby co to wybierz sobie jakieś :-D
A w ogóle to dzień dobry :-p

reklama
I ja się witam z poranną kawką :-) Pies wysikany małż w pracy, więc luss i blus :-D
Po za tym u mnie nic sie nie dzieje. Mam tylko mocniejsze parcie na pecherz i czuje sie jakbym miedzy nogami "cos" miala ale to chyba przez to parcie małego :-D

Cześć.
Dziewczyny, tak mnie naszło dzisiaj z rana - co myslicie o przekłuwaniu uszu małym dziewczynką ? Moja kumpela chyba juz w 3 m.ż. Małej zafundowała kolczyki i powiem, że slicznie Jej w nich :-) Jakie macie zdanie ? Bedziecie zakładały kolczyki córeczkom ?

tricolor - u mnie Milena nie ma w ogóle przekłutych uszu jakoś nie widziałam potrzeby, żeby za niemowlaka uszy jej kłóć :dry: zresztą po co takiemu maleństwu kolczyki - chyba tylko ze względy na widzimisię mamy:dry: może w przyszłym roku się zdecydujemy jak pannie się wspomni, że chce ;-)

witam
wpadłam się tylko przywitać i jadę na wizytę:)

Cześć.
Dziewczyny, tak mnie naszło dzisiaj z rana - co myslicie o przekłuwaniu uszu małym dziewczynką ? Moja kumpela chyba juz w 3 m.ż. Małej zafundowała kolczyki i powiem, że slicznie Jej w nich :-) Jakie macie zdanie ? Bedziecie zakładały kolczyki córeczkom ?
co do uszu to ja jestem przeciwna, ja miałam przebite jak miałam 6 lat i okazało się że zbyt wczesne przebicie jest przyczyną problemów z dziurkami w uszach i alergii na kolczyki :( tak wyczytałam w necie ale czy to prawda?

witam przyszle mamusie :) Ja na szczescie z kolczykami nie mam problemu, bo mam syna i teraz 2 bedzie ;-) ale moja bratowa na roczek wlasnie przekuwala malej. Kurcze a mi sie jakies humorki wlanczaja to chyba przez hormony. Jeszcze mam troche czasu a brzuchol juz tak nisko, ze po schodach wyjsc sie nie da normalnie. We wtorek mi gin powiedzial, ze moge w kazdej chwili zaczac rodzic z tego co widzi i chyba to tak dziwnie na mnie wplynelo.

I ja się witam z poranną kawką :-) Pies wysikany małż w pracy, więc luss i blus :-D
Po za tym u mnie nic sie nie dzieje. Mam tylko mocniejsze parcie na pecherz i czuje sie jakbym miedzy nogami "cos" miala ale to chyba przez to parcie małego :-D

ja tak mam od kilku tygodni, chodze rozkraczona jak kaczka bo mam wrażenie jakbym główke małej miała już między nogami!

Cześć.

Ja absolutnie jestem na tak. Naszej przekłówaliśmy jak miała 2 i pół roku i to było za późno, bo strasznie to przeżyła (pod względem psychicznym, nie zdrowotnym),a jej mała kuzyneczka miała przekłówane jak miała 6 miesięcy i nawet łezki nie uroniła. Nieświadomośc po prostu. A z tym uczuleniem na kolczyki to też różnie bywa, bo ja np mając 8 lat miałam przekłówane i strasznie długo mi się goiły, ciągle mi się ropiły i do tej pory mam problem, bo np mam uczulenie na złoto, a córze mojej błyskawicznie się zagoiły i nigdy nie było z nimi problemu.

reklama
no bo Tricolor napisała o przekuciu uszu w 3 miesiącu życia - jak dla mnie to jednak za szybko i nie potrzebnie :tak:

a przy starszym dziecku trzeba kupić tą maść znieczulającą i iść do kosmetyczki która przebija na 2 pistolety i po sprawie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry