malutka2326
Fanka BB :)
Właśnie Pysia, dawaj zdjęcie!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą...
ty asionek juz blisko terminu, moze cos sie zbliza???
kiniutka - dobrze,ze sie ustabilizowalo cisnienie!
A mi żadna siara nie leci ani nic i mam schize że pokarmu nie będę miała a chciałabym karmić![]()
Jeju Was nie sposób nadrobić![]()
Umyłam się, "wyfryzowałam" i jadę na IP. Zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję, że na KTG i badaniu się zakończy i nie będę musiała tam zostać. Pewnie dam Wam znać dopiero jak będę w domku bo jakoś tak wyszło, że nie mam do żadnej z Was numeru.
Kiniutka cieszę się, że już jesteś w domku. Troszkę Cie pomęczyli ale przynajmniej masz pewność, że wsio ok.
To która na jutro???
Hejj zaglądam tak juz od rana i nie mam sił by cos napisac choroba mnie bierze ;/ musze wyleżec chyba albo jakis sok z cebuli zrobie bo nie wiem co moge zeby pomoglono i witaj Kiniutka i czekamy na wiesci Pysi
![]()