malutka2326
Fanka BB :)
Właśnie Pysia, dawaj zdjęcie!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą...
ty asionek juz blisko terminu, moze cos sie zbliza???
kiniutka - dobrze,ze sie ustabilizowalo cisnienie!
A mi żadna siara nie leci ani nic i mam schize że pokarmu nie będę miała a chciałabym karmić![]()
Jeju Was nie sposób nadrobić![]()
Umyłam się, "wyfryzowałam" i jadę na IP. Zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję, że na KTG i badaniu się zakończy i nie będę musiała tam zostać. Pewnie dam Wam znać dopiero jak będę w domku bo jakoś tak wyszło, że nie mam do żadnej z Was numeru.
Kiniutka cieszę się, że już jesteś w domku. Troszkę Cie pomęczyli ale przynajmniej masz pewność, że wsio ok.
To która na jutro???
Hejj zaglądam tak juz od rana i nie mam sił by cos napisac choroba mnie bierze ;/ musze wyleżec chyba albo jakis sok z cebuli zrobie bo nie wiem co moge zeby pomoglono i witaj Kiniutka i czekamy na wiesci Pysi
![]()