reklama

Październik 2011

reklama
Kiniutka cieszę się, ze RR się ustabilizowało :) już niewiele ci czasu zostało do rozwiązania, fajnie :)

jagmar trzymam kciuki, zeby było wszystko oki

Pysia ty to fotę maleństwa wstawiaj :) i pisz jak tam poród przebiegał

Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą...

Nie wiem czy pamiętacie ten wpis Anulki, pewnie umknął gdzieś Wam po drodze a więc w związku z tym, że Anulka nie ma za bardzo czasu do nas zaglądać zrobiłyśmy podmiankę ;-)

Ewentualne skargi i zażalenia będą rozpatrywane tylko w formie podania A4 + 3 zdjęcia, wysyłane do mnie poleconym priorytetem ;-)

Hejj zaglądam tak juz od rana i nie mam sił by cos napisac choroba mnie bierze ;/ musze wyleżec chyba albo jakis sok z cebuli zrobie bo nie wiem co moge zeby pomoglo :) no i witaj Kiniutka i czekamy na wiesci Pysi :)

Kiwi to pakuj sie do łóżeczka i ratuj się czym możesz.
Miłka zapomniałaś o załączniku....;-)

Witam,
Boże co za dzień??Śpię od rana jak tylko zawiozłam dziewczyny do szkoły,teraz jest 1;30 muszę się pozbierać i coś zrobić,przede wszystkim obiad,ale zmuszam się żeby nogą ruszyć.

Wielkie gratulacje dla Elefit nareszcie sie doczekała.Zwróćcie uwagę,jakie duże dzieciaki nam się rodzą wszystkie w granicach 4 kg.

Ostatnia edycja:
ty asionek juz blisko terminu, moze cos sie zbliza???
kiniutka - dobrze,ze sie ustabilizowalo cisnienie!

no leci mi niezle w cyckow dzisiaj :/
do tego brzuch boli :(
my wsumie to podobnie mamy termin , a ja nawet pozniej , bo na 20ego wedlug fr przelicznikow :)

A mi żadna siara nie leci ani nic i mam schize że pokarmu nie będę miała a chciałabym karmić :wściekła/y:

z tego co mowia to wynika , ze siara czy cieknie czy nie nie ma raczej nic wspolnego z tym czy sie bedzie karmic czy nie wiec glowa do gory :)

Jeju Was nie sposób nadrobić :szok:

jak juz dziewczyny pisaly ty nie nadrabiaj tylko pisz co i jak jak na spowiedzi hehe
no i fotka maluszka by sie przydala :)
chcesz byc na liscie rozpakowanych ?? bo nie wpisalam ciebie , za malo danych mialam :)

Umyłam się, "wyfryzowałam" i jadę na IP. Zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję, że na KTG i badaniu się zakończy i nie będę musiała tam zostać. Pewnie dam Wam znać dopiero jak będę w domku bo jakoś tak wyszło, że nie mam do żadnej z Was numeru.

Kiniutka cieszę się, że już jesteś w domku. Troszkę Cie pomęczyli ale przynajmniej masz pewność, że wsio ok.

To która na jutro???

powodzenia :)
tak sie pytasz ktora jutro , a moze to ty bedziesz ?? :))

Hejj zaglądam tak juz od rana i nie mam sił by cos napisac choroba mnie bierze ;/ musze wyleżec chyba albo jakis sok z cebuli zrobie bo nie wiem co moge zeby pomoglo :) no i witaj Kiniutka i czekamy na wiesci Pysi :)

zdrowka zycze :))

Milka witaj nowy modzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry