reklama

Październik 2011

reklama
Hejka laseczki,

mi się laptop popsuł więc i żadko zaglądam jak dorwę laptopa męża, widzę że już każda przechodzi męki nocne ja dzisiaj też całe noce nie śpię łażę wogóle rozdrażniona jestem i jakaś taka jak nie ja :-( niech juz się zacznie a tutaj nie czuję żeby sie coś rozkrecało......:-( w sobotę mam wizytę o zobaczymy co i jak......

Asionek- moja mała też tak wariuje ze dzis myślałam ze zaraz pojadę do szpitala że to nie normalne tak skakać aż sie boję po porodzie coś czuję że bedziemy miały wesoło ;-)

Kurcze to nas fato zaskoczyła ja teżżżżżż chcęęęęęęe:dry:

widzę że nie tylko ja dziś w nocy nie spałam , mój mały tez szaleje , ale to nie problem niech sobie skacze, ja natomiast złapałam od mojej córci jakiegoś wirusa łeb mi pęka i wymiotuje , jutro pewnie przyjdzie biegunka:-( dzwoniłam do mojego gina mam się nie stresować, łatwo powiedzieć :wściekła/y:

Monysia- wszystkiego najlepszego!!

Asionek Do 3 zawsze dorośniecie :) a dwójeczki faktycznie można dokupić jak się okażą jeszcze potrzebne. Ja jakoś o promocjach nie myślę bo nastawiłam się na pieluszki dada z biedronki i nie muszę szperać a gazetkach z promocjami. Mam nadzieje, że tak zostanie i mała nie będzie miała na nie uczulenia. Jak macie promocje to korzystaj bo na pieluszki-sraluszki idzie sporo kasy.

no u mnie Dady nie ma :) sa pampki i hugisy czy jak to sie pisze ... wiec wybralam pampki na poczatek , a pozniej moze zaczne szukac czegos tanszego ?

Foto urodzila ?? wow :))))

z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac , ze Anita&Maciek tez urodzila coreczke !!!!!

Monysia wsystkiego naj najlepszego :)))

Mati kurcze mamy male szatanki w brzuchu hehe

jak mnie boli wszystko na dole i cisnie to ja juz nic nie mowie :/ chyba zeswiruje normalnie :( i jesczze maly non stop cos gmera na dole ... nawet sie wysikac nie moge , a czuje , ze pecherz mi zaraz eksploduje :/

Ostatnia edycja:
reklama
Anita&Maciek- super że urodziła , ciekawa jestem ile jeszcze z was mnie wyprzedzi hehe pewnie urodzę po terminie :wściekła/y:

ja pewnie też :crazy::sorry::zawstydzona/y: już przestałam o tym myśleć
bo mnie szlag trafia, becze bez przerwy,
nastrój mam zajebi...

Może któraś prześle mi swój nr na priv
jutro idę do szpitala a Malutkiej jeszcze nie ma
więc może przyda mi się jeszcze jakiś kontakt :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry