Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi to wyglada na zblizajacy sie porod, daje ci dzisiejsza nocCześć laski.... Tragidżys normalnie... w nocy wypiłam zaledwie 250 ml wody a wstawałam chyba z 12 razy na kibel z takim parciem jakby miało mi pęcherz rozerwać. Na domiar złego teraz mnie czyści. Dziś mam taki ból pleców że chodze zgięta wpół. Rano zasłabłam, dobrze ze R. wrócił w nocy to mnie pozbierał. Złapał mnie taki ból okropny podbrzusza że prawie sie osunęłam na ziemie. Teraz leże w wyrku z laptopem i odpoczywam ale coś czuje że znów musze na kibel gnać... Straszna ch*jnia....![]()
nie wiem jak to mozliwe zeby nie poczuc skurczy porodowychno tak tak nawet nie poczujeszswoją drogą z jednej trony fajnie a z drugiej to sama nie wiem... Dwa lata temu jak poszliśmy z moją szwagierką na porodówke , czekając na poczekalni wpadła dziewczyna wrzeszcząc ,że czuje główke.
Personel szybko się nią zajął ale jedna z położnych bardzo krzyczała ,że jak to można nie czuc ze się zbliza porod że jest bardzo nieodpowiedzialna i takie tam
Moim zdaniem to z tą położną chyba było coś nie tak bo przeciez z tego co wszyscy wałkują i co się słyszy porody są przeróżne
![]()
Anita urodzila juz 23 wrzesnia, Asionek sama wpisywalas na liste rozpakowanych mam![]()
ja pewnie teżjuż przestałam o tym myśleć
bo mnie szlag trafia, becze bez przerwy,
nastrój mam zajebi...
Może któraś prześle mi swój nr na priv
jutro idę do szpitala a Malutkiej jeszcze nie ma
więc może przyda mi się jeszcze jakiś kontakt![]()
monysia - wszystkiego dobregoja też rano wybieram się do szpitala mam nadzieje, że szybko mnie wykopią z Heleną :-)
monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*
Fato - gratki :***
Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??
ja bym nie wybudzala, moze o 20 albo o 18?monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*
Fato - gratki :***
Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??
matko jaki zakret ze mnie hehe
w kazdym razie Anita jest bardzo szczesliwa mamusia , karmi piersia i ogolnie wszystko jest cacy))