Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wsumie tak
wlasnie zaczelam plamic , wsumie sporo tego ze mnie leci :/ takie brunatne bardziej .... moze po badaniu ?
siorka mnie nastraszyla , ze jak ja przebadal i zaczela plamic to na nastepny dzien dostala skurczy i w nocu urodzila
teraz to mam schize niezla hehe
monysia ja ci chetnie moj wysle jesli chcesz, tylko ze to z UK, a pewnie bys wolala jakis Polski bo taniej bedzie smsowac? daj znac![]()
Ewa moga podzielic sie dzisiejsza noca lub jutrzejszym dniem;-)
choc Monysia tez przycichla

Ja też bym zmieniła godzinę kąpieli. Czasem musimy się do dzidzi dostosować bo przecież nie wytłumaczymy takim maluszkom, że zaplanowaliśmy im kąpiel w czasie kiedy one sobie słodko śpią. Ja Zosię kąpałam o 20. Dopiero jak już była troszkę większa to przesunęliśmy kąpiel na wcześniejszą godzinę bo o 18 robiła się już śpiąca. Teraz znowu jest 20.monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*
Fato - gratki :***
Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??