Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam was ja robiłam dzisiaj test z porrannego i niestety nic nie wyszlo @ spożnia sie juz 7 dni wiec to pewnie cykl bezowulacyjny, pozdrawiam wszystki nowe mamusie i zycze powodzenia
Nie, test robiłam niedawno, czyli nie z rannego moczu...Zrobię znowu w dniu spodziewanej @ czyli w sobotę...
hehe zdarza siehehehe nooo to może o herbatkę....i tak oto słucham siostry![]()
Napiszcie mi proszę jakie testy jeszcze są dobre...W razie gdyy tego niebieskiego bobo-testu nie było...![]()
W domu mam jeszcze właśnie ten żółty bobo-test i jakiś nordtest, ale oba mają czułość 25...Najwyżej spróbuję takim zrobić i zobaczymy...
Cześć Dziewczyny
To opiszę co i jak
O rodzeństwo dla Oliwki staraliśmy się dwa miesiące.Robiłam już chyba z 4 różne testy.Przed ostatni po jakiś 2 minutach nic nie wykazał zostawiłam go w łazience i sobie poszłam w długąWróciłam później żeby tesy wyrzucić a tam druga mega blada kreseczka,ale wiadomo po 5 minutach test już jest niewiarygodny więc postanowiłam poczekać dwa trzy dni i zrobić drugi albo pojechać do szpitala na badanie poziomu bety,ale że w trójmieście wiało to mi się nie chciało
Dzisiaj zrobiłam ostatni test i są dwie kreseczki
Teraz muszę się wybrać do lekarza,ale to na spokojniepewnie będę chodzić prywatnie do tego samego który prowadził moją pierwszą ciążę z którą miałam problemy,bo Oliwka nam nie rosła,ale Państwowo też się zapisze to chociaż badania będą na nfz
Od wczoraj prawie nic nie jadłam.Niedobrze mi jest.Jedyne co udało mi się zjeść od wczoraj rana to kilka wiśni z kompotu
Coś czuje,że będę często miała bliskie spotkania z sedesem
A Wy jak się czujecie?
Cześć Dziewczyny
To opiszę co i jak
O rodzeństwo dla Oliwki staraliśmy się dwa miesiące.Robiłam już chyba z 4 różne testy.Przed ostatni po jakiś 2 minutach nic nie wykazał zostawiłam go w łazience i sobie poszłam w długąWróciłam później żeby tesy wyrzucić a tam druga mega blada kreseczka,ale wiadomo po 5 minutach test już jest niewiarygodny więc postanowiłam poczekać dwa trzy dni i zrobić drugi albo pojechać do szpitala na badanie poziomu bety,ale że w trójmieście wiało to mi się nie chciało
Dzisiaj zrobiłam ostatni test i są dwie kreseczki
Teraz muszę się wybrać do lekarza,ale to na spokojniepewnie będę chodzić prywatnie do tego samego który prowadził moją pierwszą ciążę z którą miałam problemy,bo Oliwka nam nie rosła,ale Państwowo też się zapisze to chociaż badania będą na nfz
Od wczoraj prawie nic nie jadłam.Niedobrze mi jest.Jedyne co udało mi się zjeść od wczoraj rana to kilka wiśni z kompotu
Coś czuje,że będę często miała bliskie spotkania z sedesem
A Wy jak się czujecie?
Napisz który to dzień po terminie @...