reklama

Październik 2011

herbata

a tylko skórcze cz ból też?
bo u mnie to zaczełam zapisywać i wygląda tak: skurcz, potem boli jak cholera w krzyzu i znowu skurcz i w czasie skurczy jakby mniej bolało, jak chofdze, to czuje kłócie w pipce, a kurcze od 15 10 licze i są co 10 minut...
tlyko zastanawia mnie to że własnie jest skurcz, ból i skurcz, a nie idzie to w parze -zawsze myślałam, że to własnie w czasie skurczu boli.
czy to możliwe że coś u mnie rusza? czy ja śnie?....;/
a Ty faktycznie przeterminowana jestes, więc ustepuję Ci miejsca kochana:D:D :P

i jeszcze jedno pytanie, jakby mi sie te skurcze powtarzały to co ile jak będą to jechać do szpitala zeby mi antybiotyk zdążyli podać i kiedy zrobić sobie tą eneme?

reklama
poki co to czekam na cos konkretnego, nie chce jechac do szpitala i uslyszec zeby przyjechac pozniej...

Ewa bol przy skurczach, ale nie za mocny. do przezycia jak najbardziej. co do Ciebie to trudno powiedziec... wez ciepla kapiel lub prysznicem zagrzej nery i zobacz czy przejdzie, jesli tak to znaczy ze to nie TO. bol tez nie powinien ustepowac w czasie chodzenia czy zmiany pozycji, jesli mowa o plecach. trudno mi cos Ci radzic, bo ja juz mialam po prostu wszystkie oznaki i symptomy procz chlusniecia wod, wiec nie wiem czy nie ucichnie

Ostatnia edycja:
Herbata jeszcze się rozkręci :-)

leżałam na sali z dziewczyną, która już była po terminie i miała mieć wywoływany poród rano zaczęły jej się skurcze, ale jakieś takie dziwne co 3,5,7,8 minut i siostra się stwierdziła, że to przepowiadające a ona łaziła po pokoju, korytarzu kręciła dupskiem i tak koło 14:00 mówimy jej idź niech Cię zbada może się już coś dzieje ona wraca za kilka minut a tu rozwarcie na 8 cm i biegusiem leciała na porodówkę w :szok: jeszcze się śmiała, że ominął ją kryzys 7 cm :-p

DZiewczynki,ja tak Zuzię urodziłam,troche bolała,trochę nie,miedzy skurczami się wyspałam.Trwało to tak od 6 rano do 1.30 po południu.Ale moja mama stwierdziła jedzcie do szpitala,co ci zależy najwyżej wrócisz i co o 2 byłam w szpitalu o 4 Zuzia przywitała sie na świeci.Jak byłam podłączona do Ktg ołżna mówi - teraz oddychać bardzo silny skurcz,a ja nie czułam kompletnie nic.
Za to z Julką o matko błagałam o szybka śmierć!!!

Herbata&&&&&&&&&&&& i jak nie jesteś pewna lepiej jechac i się sprawdzić niż rodzic pod lodówką.

reklama
ja pitole, jak mnie nawala w krzyżu!!!!!!!!!!!!
porobiłam coś tam i chodze jak kaleka teraz...
kasiadz
ostatnio coś wspominałaś że Ci tak kości w miednicy przeskakują, nadal to masz? mi dziś od rana też tak przeskakują co jakiś czas...

a piczke to mi chyba rozsadzi... Emilka chyba mnie wszedzie ponaciskała....
mam tak dalej, dzisiaj byłam w pracy to aż mi głupio było:)

ja już po wizycie, info na odpowiednim wątku:)
a teraz zabieram się za urodzinowe ciasto toffi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry